Kampanje Varehengere fra mandag 19.september

Nå har vi kampanje på Varehenger FRITID, PRO og PRO+.

De aller fleste som kjøper seg en tilhenger ser nytten av det store utvalget av ekstrautstyr som er mulig å få til din nye tilhenger. Nå gir vi deg valgfritt ekstrautstyr inkludert til verdi inntil kr 3.000,- ved kjøp av Varehenger FRITID, og inntil kr 5.000,- ved kjøp av Varehenger PRO eller PRO+

Kampanje varehenger FRITID

Tysses har et stort utvalg av fritidshengere med også et rikt utvalg av tilhørende ekstrautstyr.  Vil du vite mer, anbefaler vi deg å besøke en av våre forhandler som du finner over hele Norge

Fem felles kjennetegn for fritidshengere

 • Alle tilhengere har totalvekt inntil 1300kg kan kjøres av deg med B-sertifikat i de aller fleste tilfellene. 
 • Passer spesielt godt for deg som har liten eller mellomstor bil
 • LED markeringslykter (på de modeller hvor markeringslykt er påkrevd), sklisikker bunnplate og sterke surrefester
 • Designet og bygget på fabrikken i Tyssebotn samt testet for norske forhold
 • Tilgjengelig for kjøp, service og reservedeler i hele landet.

Når du skal finne din tilhenger så er det viktig at du tenker over hvilke funksjoner du må ha for å dekke ditt bruk og hvilke som eventuelt kan være kjekke å ha i tillegg. 


Forbedret Varehenger PRO - til deg som forventer mer!

 

NFH og FS modellserien har i en årrekke vært våre bestselgere, og nå har disse modellene fått den oppgraderingen som de fortjener!

Hvem kjenner seg ikke igjen i å sikte og prøve å treffe alle hengslene når karmen skal settes på igjen? Dette er ikke lengre en problemstilling når du velger våre tilhengere i PRO-serien! De har solide, egendesignede hengsler i rustfritt materiale med et spor i delen som er montert på tilhengeren. Karmen legges enkelt ned i dette sporet og føres på plass. Så enkelt, så genialt.

Surreskinner med nedfelte surrefester i bunn på henger har vært standard langs begge sider, men nå blir PRO-serien også levert med surreskinner foran og bak for optimal sikring av last.  Hvert surrefeste er testet og godkjent for opptil 600kg. 

Karmene har i tillegg fått oppgradert design, og er nå utstyrt med avtagbare hjørnestolper (NFH) og elegante innfelte karmlåser. Du åpner karmen ved å vippe ut det integrerte håndtaket i endebeslaget på karmen. 

Den ideelle Byggmester-hengeren - Varehenger PRO+

 

PRO+ utgaven av Tysse sine varehengere skiller seg ut fra PRO modellene med at understell er ytterligere forsterket, den tåler høyere punktbelastninger og har forsterkninger som muliggjør påkjøring av tyngre maskiner. Tilhengeren har også tilrettelagt med eget rom under henger for plassering av oppkjøringsskinner. Modellene leveres med totalvekt 2600kg eller 3500kg

I tillegg til at PRO+ modellene er ekstra forsterket, leveres disse modellene med elegante aluminiumskarmer. Svært enkel betjening av karmlåser, avtagbare hjørnestolper og lette karmer med solide hengsler gjør at disse er svært enkle å håndtere. I tillegg til stålplate i bunn og LED-lys som gjør hengeren svært populær hos den proffe bruker. 

Tipphenger FRITID 6077 med alu.felger

Eksempel på ekstrautstyr

 • Påbygningskarmer dobler volumet i kassen. Fleksibelt med enkel på- og av-montering.
 • Presenning holder lasten din tørr og i tillegg holder kassen ren, noe som igjen forlenger levetiden på din tilhenger. Du kan gjerne i tillegg montere innvendige bøyler for å unngå at det dannes et basseng på presenningen i regnvær. Dette vil også være med på å øke levetiden på din presenning.
 • Tyverilås er en billig forsikring til hengeren din. Tenk så praktisk det er å kunne låse tilhengeren din der den står, så du ikke trenger å bekymre deg for tilhengeren hvis du tar deg en uplanlagt pause!
 • Jekkestropper er nødvendig for forsvarlig sikring av lasten.
 • Utstyrskasse til å montere under tilhengeren er en favoritt blant Tysse-eierne. Oppi den kan du ha stropper, arbeidshansker og litt verktøy. Da vet du at det alltid er med!
 • Lokk finnes i flere utgaver, fra flate aluminiumslokk til høye plastlokk og aluminiumslokk. De høye lokkene foretrekkes av de som trenger høy innvendig lastehøyde, for eksempel hvis du bruker hengeren din som garasje for scooterhengeren din. Flatt aluminiumslokk er perfekt å kombinere med Thule takrails og gjør det enkelt å transportere sykkel, kano og liknende.
 • LED-lys er vanntette og gir tilhenger en tøffere look, gjerne i kombinasjon med Aluminiumsfelger

Visste du at.....

...du har lov å trekke tilhenger over 750kg totalvekt selv om du kun har B-sertifikat så lenge totalvekt av bil og tilhenger tilsammen ikke overstiger 3500kg.

Nye regler fra mars 2022 gir nå også anledning til at alle tilhengere kan kjøres i 80km/t uavhengig om tilhenger har brems eller ikke. 

Har du BE-sertifikat?

Med BE-sertifikat kan du kjøre hvilken som helst av våre tilhengere. Det du må passe på er at aktuell vekt (vekt av tilhenger + last) ikke overstiger det bilen din kan trekke.

Sjekk vognkortet på bilen din, og finn tilhenger i rett vektklasse tilpasset din bil.

Surrefester er testet og godkjent

Tysse har testet og godkjent både surrefester og surrefestenes bolting til henger i alle modeller. Surrefester som er montert i stålskinner er godkjent for 600kg pr surrefeste. Det betyr at du alltid kan være trygg på at tingene dine er forsvarlig festet, så lenge du har gode nok stropper og benytter disse rett.

Vet du litt mer om hva du forventer av din kommende tilhenger nå? Kontakt din lokale Tysse-forhandler for en tilhengerprat!

Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks funksjonalitet, statistikk og markedsføring