Kampanje XTREME

Det røffeste av tilhengere! Nå med 10% rabatt så lenge lageret rekker!

Gjør et høstkupp på vår XTREME-serie. Helsveist, varmgalvanisert og med bladfjærer - Nå 10% rabatt!

 

Hvorfor XTREME-serien til Tysse

Det patenterte bladfjæringssystemet øker komforten ved å redusere støy og vibrasjon. Alle sammenføyninger skal leveres støysvake. Eksempelvis er de nedleggbare karmene utstyrt med justerbare karmlåser. De terser du fast for å unngå bevegelse og støy i karmer og hjørnestolper. Jo mer du bruker hengeren, desto mer vil du sette pris på dette. Det reduserer slitasje på både bruker og henger.

– Vibrasjoner og støy vil forplante seg til bilen og kan være til sjenanse, men all vibrasjon er et tegn på at du har belastning som over tid kan føre til utmatting og skade på hengeren, forklarer salgsjef i Tysse Kåre Stokken.

 

Mindre vedlikehold - lengre levetid

For å minimere problem med korrosjon, slitasje og fare for inntrengning av vann og støv er rustfrie bremsevaiere standard.

Et vanntett system med LED-lys på alle hengere.

– Det reduserer risikoen for feil i lys eller dårlig kontakt, påpeker salgssjefen.

Akslinger i massivt stål gir økt sikkerhet for gjennomrusting, og forlenger levetiden. Nedfelte surreløkker i stål holder innfestingen bedre enn om det er festet pi finér.

– Med en massiv aksling vet vi at vi ikke får problem med gjennomrusting og akslingen er jo en del av den bærende konstruksjonen i en henger, påpeker han.

Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks funksjonalitet, statistikk og markedsføring