Vi møtes på Bygg Reis Deg

18.-21. oktober

Da er ventetiden over og Bygg Reis Deg starter 18 oktober kl 09.00 på NOVA Spektrum i Lillestrøm. I år finner du Tysse-standen i Hall E, nærmere bestemt stand nr E03-04. Salgsjef Kåre Stokken og selger Stian Løklingholm er klar, og gleder seg til å få deg på besøk på vår stand. Nysgjerrig på hva vi har med oss og hva du får se av tilhengere? La oss gi deg en liten smakebit før vi snakkes på messen

XTREME hengere er populært som aldri før

Tysse stiller med flere nye modeller som er blitt godt mottatt i markedet, og en av disse er tilhenger med kran som flere og flere viser interesse for, og hvor en ser mange bruksmuligheter.

Selger Stian Løklingholm, forteller at innen entrprenør- , service-, og utleiebransjen, samt bønder og byggmestere er det flere som mener kranhengeren kan lette arbeidsdagen. I tillegg trekkes det frem at den kan være en kostnadseffektiv løsning for mange. 

- Vi har også med oss Varehenger 6301NFH, 3,5t treveistipphenger, i tillegg til maskinhenger 6817. Nyhet som er designet for maskiner med lav bakkeklaring, og ekstra grep på baklem for enklere påkjøring forteller Løklingholm.

Tysse XTREME 6825 Kranhenger

Tysse XTREME 6825 Kranhenger har løftekapasitet på hele 995kg og leveres med HIAB T-CLX 018-3 kran.
400ah batteripakke er montert i en praktisk uttrekkbar skuff bak under henger og 30amp solcellepanel er montert for lading. 

Løftekapasitet

 • Uttrekk på kran 1.2meter - Løftekapasitet 995kg
 • Uttrekk på kran 2.0meter - Løftekapasitet 920kg
 • Uttrekk på kran 3.0meter - Løftekapasitet 610kg
 • Uttrekk på kran 4.2meter - Løftekapasitet 420kg

Tilhenger 6825 har totalvekt på 3500kg, og med påmontert kran har denne modellen en nyttelast på hele 1895kg. 

 

Vi viser deg gjerne hva som gjør vår XTREME-serie til noe av det råeste på markedet

 

Varehenger XTREME er en av de sterkeste og mest holdbare på markedet. Bladfjærer er standard på alle XTREME modeller og disse leveres med det patenterte systemet DualDrive.

Baldfjærerer Dual Drive Parabolic Equalizer. Gummidemper og en glideplate mot understellet gir ekstra demping og minimerer vibrasjon og støy vesentlig. Dette gjør at tilhenger får svært gode kjøreegenskaper og forhindrer vibrasjon som kan overføres fra tilhenger til bil. Parabolic Equalizer gir forbedret oppheng av fjærer, redusert støy, redusert slitasje, forbedret ytelse og forlenget levetid 

Understell Helsveist varmgalvanisert understell hvor rammevanger har lukkede profiler tilsvarende firkantrør på de områder som får mest belastning. I tillegg er traverser i understell formet som hatteprofiler for optimal styrke. 

Surreskinner Nedfelte surrefester i langsgående stålskinner som gjør at surrepunkt ikke kommer til hinder for last i tilhenger. Surrefester svinges opp ved bruk. Hvert surrefeste er godkjent for 600kg. Husk å bruke CE-merket lastestropper, for din egen og alle dine medtrafikanters sikkerhet

Støyreduksjon Støyfri fjæring grunnet ekstra gummidemper på bladfjærer. I tillegg leveres disse modellene med justerbare karmlåser som hindrer bevegelse i karmer.

LED Lys Alle lykter på tilhenger er LED-lykter som er helt vanntette som forhindrer vanninntrenging som kan føre til dårlig kontakt og korrosjonsskader. Derfor har disse lengre levetid og du slipper å tenke på vedlikeholdskostnader på lyktene. 

Massiv stålaksler Dette gir vesentlig lengre levetid enn akslinger av rør. En unngår også eventuell ukontrollert innvendig korrosjon

 

Bestselgerne – Varehenger PRO med nedfellbare karmer

 

På messen vil vi vise modell 6301NFH som er utstyrt med LED-lykter og alu.felger. Modell 6301NFH har i en årrekke vært våre bestselger, og hele denne modellserien har nå fått den oppgraderingen som den fortjener! Modellen leveres i flere forskjellige kassestørrelser og vektklasser.

Brukervennlig tilhenger

Hvem kjenner seg ikke igjen i å sikte og prøve å treffe alle hengslene når karmen skal settes på igjen? Dette er ikke lengre en problemstilling når du velger våre tilhengere med nedfellbare sider! De har solide, egendesignede hengsler i rustfritt materiale med et spor i delen som er montert på tilhengeren. Karmen legges enkelt ned i dette sporet og føres på plass. Så enkelt, så genialt.

Karmene har i tillegg fått oppgradert design, og er nå utstyrt med avtagbare hjørnestolper og elegante innfelte karmlåser. Du åpner karmen ved å vippe ut det integrerte håndtaket i endebeslaget på karmen. Alle karmer kan åpnes helt uavhengig av hverandre da disse er låst mot en hjørnestolpe.

NFH-serien har i tillegg til stålskinner med kraftige nedfelte surrefester på sidene, nå også surreskinner foran og bak. Dette gjør det lettere for brukeren å sikre lasten optimalt, og vi setter det viktige temaet rundt lastsikring skikkelig på dagsorden.

Nyhet ! Maskinhenger for maskiner med lav bakkeklaring

Tysse Maskinhenger BT (Beavertail) 6817er designet for maskiner med lav bakkeklaring, og med en baklem som gir ekstra grep for enklere påkjøring.
 
Baklem og forenklet påkjøring
Kraftig hel baklem med ekstra grep for enklere påkjøring. I tillegg er baklem utstyrt med en "leppe" som går helt til null mot bakken. I tillegg har planet i tilhengeren en "knekk" bakerst som gjør at selv utstyr med lav bakkeklaring kan kjøres på denne maskinhengeren. Baklem låses oppe ved hjelp av en kraftig vingebolt som terser baklem inn mot et gummiannlegg som gir strøyfri kjørin. 
 
Standard utstyrspakke:
 • Bladfjærer Dual Drive
 • Helsveist, varmgalvnaisert understell
 • Markedsledende Knott aksler og bremser
 • Lav innlastingshøyde og med lav vinkel
 • Tette karmer
 • Reservehjul
 • Aluminiumbunn over 18mm finèrplate
 • Kraftig skuffehviler
 • LED-Lys
 • Massive aksler og rustfrie bremsewirer

 

Vi ser frem til å møte deg på Bygg Reis Deg, og ønsker deg hjertelig velkommen til vår stand E03-04 i Hall E.

Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks funksjonalitet, statistikk og markedsføring