Båthenger 6426 | 3500 kg | 26 fot

6426V03

Vi feirer 60 år med jubileumspris kr 89.990,- (pris 2023 kr 96.490,-)
3500kg totalvekt, helsveist og båtstørrelser inntil 26 fot. 

kr89 990,00
Bruksområde
Fritid
Tillatt totalvekt (kg)
3500 kg
Nyttelast
2760 kg
Egenvekt
740 kg
Båtlengde
26 ft
Bremser
Ja
Hjul
13" Helårsdekk
Total utvendig lengde
803 cm
Total utvendig bredde
248 cm
Total utvendig høyde
0 cm
Utenpåliggende hjul
Ja
Akslinger
2 Aksel
Demping
Torsjon
Understell
Helsveist ramme
Selvjusterende vugge
Ja
Bruksområde båt
Båt
Ingen butikk valgt

Velg butikk for lagerstatus

Produktbeskrivelse

Modell 6426 leveres med brems, LED-lys, selvjustrende vugger og en svært kraftig baugstøtte. Svært kraftig dobbel ramme som er helsveist og varmgalvanisert. Passer for inntil 26 fots båter. Vuggeløsning som vinkler seg etter skroget på båten når denne treffer første kjølrull, og ved opphaling vil båtenpresse ned kjølruller samtidig som vuggearmene presses inntil skroget for optimal støtte under hele opptrekket. Her er det ikke behov for noe manuell justering underveis.  Store kjølruller med gode rulleegenskaper og skråkant mot senter på rull gir god styring og sentrerer båten på kjølrullene, i tillegg til solide sidestøttehjul i gummi gir dette båten et skånsomt opptrekk eller sjøsetting. Videre leveres Tysse båthenger med plastskjermer som også gjør at båten ikke er utsatt for skarpe kanter fra hjulskjermene. Svært lett betjening av lyspanel som svinges lett til siden før båthenger rygges ned mot vannet. I front er båthenger 6426 utstyrt med en justerbar baugstøtte og annerkjent Goliath-vinjs med reim. Mange justeringsmuligheter av v-block mot baugen på båten for å finne den optimale støtten slik at båten ligger godt forankret frem mot baugstøtten. Torsjonsaksler fra Knott og rustrfrie bremsewirer som gir lengre levetid er også standard. 

Hvilke opplysninger er viktig å oppgi ved kjøp av båthenger?

Lengde på båt er rådgivende. Det anbefales ikke å strekke grensen av hva henger er anbefalt for. Da mister man justeringsmuligheter i lengderetning grunnet tyngdepunkt. Tyngdepunkt på båt må ikke ligge bak aksling/akslingene. Kulevekt skal være 50-70kg. Tyngdepunkt kan variere mye med motorplassering. Vekt som ofte oppgis på båt er tørrvekt fra fabrikant. Den reelle vekten vil være høyere. Alle båter trekker vann over tid og øker dermed egenvekten. Vann i tanker, drivstoff, anker og annet utstyr øker vekten ytterligere. Avhengig av størrelsen på båten, bør en legge til 50-300kg. 
Det anbefales uansett ikke å legge seg på grensen av nyttelast, da vekten ofte kan være usikker.

Brukerfordeler

Utsvingbare lysbrett

Utsvingbare lysbrett

Ved sjøsetting og opptrekk svinges lysbrett ut til siden og fremover. Disse er montert slik at de vil ha god avstand til både sjøvann og båtens skrog. Denne type lysbrett gjør at en slipper å demontere og det er heller ikke behov å løsne lyskabel eller koble fra strøm.  

Hjulskjerm

Hjulskjerm

Hjulskjerm i plast gir ingen skarpe kanter som båt kan ta skade av. 

Med eller uten brems

Med eller uten brems

Denne modellen leveres med brems, noe som gir en ekstra trygghet og forbedret kjøreopplevelse ved oppbremsing. Tilhengerbremsen (påløpsbrems) vil aktiveres i det bilen bremser, og vil hjelpe til med nedbremsing og gi en kortere bremselengde. Tilhenger med brems er også utstyrt med en håndbrems som gjør at av- og påkobling av tilhenger til bil kan gjøres med kontrollert, spesielt om vekten på tilhenger er høy. Brukes tilhenger over avstander, på veier med høy fart og ofte med tung last,  er det anbefalt å velge en tilhenger med brems. 

Selvjusterende vugge

Selvjusterende vugge

Med selvjusterende vugge slipper du manuell justering av ruller. Vuggene er opplagret i et svingbart punkt i rammevangene som medfører at vugge følger vinkel til båten fra båten treffer bakerste kjølrull i vuggen,  til båt er på plass på båthengeren. Selvjusterende vugge gir båten optimal støtte under hele opptrekk og sjøsetting, den gjør at båten alltid ligger bent og med støtte på sidene. Når båthengeren din er utstyrt med selvjusterende vugge vil en lett kunne betjene opptrekk og sjøsetting alene. Armene på vuggen kan settes i flere posisjoner for optimal vektbalanse.  Kjølruller har god skråkant inn mot senter på rull. Dette for å gi god styring slik at båten sentrerer på rullen. Massive gummihjul med ribber på vuggen, gir gode rulleegenskaper samtidig som elastisiteten i ribbene hindrer for stor punktbelastning på skroget. Med massive hjul slipper en også risko for lekkasje slik en kan oppleve med luftfylte hjul. 

Kjølruller

Kjølruller

Kvalitetsruller med svært god gummikvalitet og korrosjonsfri hylse gir ekmt  rulleegenskaper. Totalt 4 kjølruller; 2 i hver vugge. 

Baugstøtte

Baugstøtte

Kraftig regulerbar baugstøtte med massive v-blokkstøtter mot baug. Baugstøtten kan jsteres både i høyde- og lengderetning på båthenger. V-blokk braketter med mange justeringsmuligheter for optimal tilpasning til baug og til festeøye i baug. Baustøtten er helsveist og varmgalvanisert. 

LED Lykter

LED Lykter

Alle lykter på tilhenger er LED-lykter som er helt vanntette som forhindrer vanninntrenging som kan føre til dårlig kontakt og korrosjonsskader. Derfor har disse lengre levetid og du slipper å tenke på vedlikeholdskostnader på lyktene.   

13 pol støpsel

13 pol støpsel

Leveres med 13 polet støpsel, som gjør at tilhenger er utstyrt med både tåkelys og ryggelys. For å få utnyttet disse lysene, betinger det 13 polet kontakt på bil

7 års garanti

7 års garanti

Når du kjøper tilhenger hos en av våre Tysse forhandlere skal du være trygg! Melder du inn din tilhenger vil du få totalt 7års garanti på din tilhengere. Dette innebærer at reklamasjonsrett varer i to år utover normal reklamasjonstid etter forbrukerkjøpsloven. Vilkår og retningslinjer for bruk av garantien leser du mer om her.

Gjelder forbrukerkjøp av Tysse tilhenger kjøpt etter 01.01.2024. Må meldes inn senest 6 måneder etter  kjøpsdato. 

Nesehjul

Nesehjul

Tilhenger er utstyrt med nesehjul som forenkler av- og påkobling av tilhenger. 

Rustfrie bremsewirer

Rustfrie bremsewirer

Leveres med rustfrie bremsewirer som gir økt levetid og mindre vedlikeholdskostnader

Miljøbilder

Miljøbilder

Båthenger 6426 | 3500 kg | 26 fot
Båthenger 6426 | 3500 kg | 26 fot
Båthenger 6426 | 3500 kg | 26 fot