Våre bestselgere er blitt enda bedre!

Har du fått med deg den kraftige oppgraderingen av våre tilhengere ned nedfellbare sidekarmer! Allroundhengeren 6301NF som brukes av «alle», har nå fått funksjonene som vi normalt kun ser på tilhengere til den proffe bruker. Nå har også resterende modeller i denne serien fått samme oppgradering. Se produktspesifikasjoner og pris på disse modellene her!

 

Forenklet og forbedret

NFH modellserien har i en årrekke vært våre bestselgere, og nå har denne modellserien fått den oppgraderingen som de fortjener!

Hvem kjenner seg ikke igjen i å sikte og prøve å treffe alle hengslene når karmen skal settes på igjen? Dette er ikke lengre en problemstilling når du velger våre tilhengere med nedfellbare sider! De har solide, egendesignede hengsler i rustfritt materiale med et spor i delen som er montert på tilhengeren. Karmen legges enkelt ned i dette sporet og føres på plass. Så enkelt, så genialt.

Benytter du presenning eller et tilhengernett når du er ute og kjører med tilhengeren, har NFH-serien også fått på plass en fin detalj på selve hengslet. Her er det en egen krok som strikket til presenningen eller nettet kan hektes nedom.

– Det er viktig å si at kroken på hengselet ikke er et surrefeste som skal benyttes til sikring av last, men ideell til sitt bruk – som for eksempel strikk til din presenning, presiserer Låstad.

Karmene har i tillegg fått oppgradert design, og er nå utstyrt med avtagbare hjørnestolper og elegante innfelte karmlåser. Du åpner karmen ved å vippe ut det integrerte håndtaket i endebeslaget på karmen. Alle karmer kan åpnes helt uavhengig av hverandre da disse er låst mot en hjørnestolpe.

Enda flere surrefester gjør det lettere for brukeren å sikre lasten optimalt, og vi setter det viktige temaet rundt lastsikring skikkelig på dagsorden.

Markedssjef i Tysse, Gisle Låstad.

Sikring av last har aldri vært lettere

– Vi er full av begeistring av disse nyhetene. Vi har hatt fokus på lastsikring både internt på Tysse og ute hos våre forhandlere. Det er da ekstremt gledelig at vi nå kan lansere tilhengere som i tillegg til stålskinner med kraftige nedfelte surrefester på sidene, nå har surreskinner foran og bak også. Dette gjør det lettere for brukeren å sikre lasten optimalt, og vi setter det viktige temaet rundt lastsikring skikkelig på dagsorden sier markedssjef i Tysse, Gisle Låstad.

 

 

Tysses bestselgere har blitt enda bedre.
1920x1080-NFH-Bergen-2.jpg

Nytt utseende – samme understell

Selv om tilhengerne nå har fått nytt utseende, kan en være trygg på at understell og konstruksjon på tilhengerne er den samme som på alle andre  av disse tilhengere som triller på veiene i Norge allerede.

– Ja, vi har opparbeidet oss et godt rykte på at Tysse leverer kvalitet, og det ligger alltid i bunn på alt som utvikles og kjøres ut fra fabrikken vår på Osterøy,  avslutter Låstad.

Se produktspesifikasjoner på disse modellene her!