denne figma.png

Tilhenger


Her vil du finne et bredt utvalg av tilhengere som er perfekte til alt fra flytting av møbler, kjøre bort avfall eller transport av tyngre materialer, maskiner og båter.

Tysse har tilhengere i mange forskjellige vektklasser og flere ulike størrelser. Alle våre tilhengere er lagd med fokus på styrke, stabilitet og lang levetid.

Du kan skaffe deg en Tysse tilhengere fra forhandlere over hele landet. Send en henvendelse til en eller flere forhandlere ved bruk av vår innkjøpsliste.

Se alle våre hengere her!

Varehenger

Utvalg til fritid- og proffbrukere Varehenger

Tysse har varehengere i et stort utvalg av kassestørrelser og vektklasser. Våre varehengere er delt inn i kategoriene Varehenger Fritid, Varehenger PRO, Varehenger PRO+ og Varhenger XTREME. Blir bedre kjent med vårt store utvalg her

Tipphenger

fra 750kg til 3500kg totalvekt Tipphenger

Tysse tipphengere får du i flere varianter. Alt fra den lette fritidshengeren til de røffeste proffhengere. Se vårt utvalg innen fritid, proff og xtreme tilhengere

Skaphenger

Frakt utstyr i all slags vær Skaphenger

Tysses skaphenger er tilhengere med solid overbygg og doble bakdører. En skaptilhenger passer perfekt til deg som skal frakte utstyr som bør beskyttes mot vær og vind. Stort utvalg av mulig ekstrautstyr

Maskinhenger

til frakt av maskiner Maskinhenger

Maskinhengere er lagd for deg som skal transportere gravemaskiner eller andre små maskiner. Maskinhengere er lavbygde, de ligger godt på veien og har gode kjøreegenskaper. Maskinhengere får du i 2 varrianter, pro+ og xtreme.

Båthenger

fra 750kg til 3500kg og opptil 26fot Båthenger

Se vårt store utvalg av båthengere. Her vil du finne båthengere som passer til småbåter og større båter inntil 26 fot. Våre båthenger er designet for å gjøre opptrekk, transport og oppbevaring av din båt enkelt og trygt.

Opplagshenger

som tåler sjøvann Opplagshenger

Opplagshengere fra Tysse gjør opptrekk og oppbevaring av din båt enkelt og trygt. Opplagshenger leveres med hjul med plastnav som tåler sjøvann slik at vogn kan trilles helt ut i sjøen.

Biltilhenger

til biltransport, bilberging eller racing Biltilhenger

Om du driver med bilberging eller racing så vil du finne en biltilhenger som passer deg. Vi har biltilhengere som er lav og leveres med tipp eller solide oppkjøringsskinner i aluminium. Finn din biltilghenger her.

ATV-tilhenger

for ujevnt terreng ATV-tilhenger

Våre ATV hengere er solide og bygget for å tåle store ujevnheter i underlaget. ATV hengeren kan kjøres på offentlig vei (maks 40 km/t) ved å registerere den som traktortilhenger.

Varehenger lift

Til frakt av anleggsprodukter Varehenger lift

Dersom du har behov for å frakte anleggsprodukter, tyngre materialer eller minimaskiner, vil en lifthenger gjøre jobben lettere for deg. Lifthengeren kan senkes ned til bakken som gjør av- og påkjøring av større utstyr lett. Lifthengere får du i pro+ serien. Se vår utvalg her.

Skaphenger lift

Nedsenkbar skaphenger Skaphenger lift

Tysse skaphenger er en lukket nedsenkbar henger, for deg som har behov for å frakte anleggsprodukter, tyngre materialer eller minimaskiner. Skaphengeren har en lav påkjøringsvinkel og er enkle å betjene. Se vårt utvalg her.

Stillashenger

til transport av stilas Stillashenger

Tysse stillashenger gjør transport av stillas på tilhenger enkelt og trygt. Stillashengeren kan lett utvides ved å montere flere armer, og det er en egen kasse for stillasføtter fremme på draget. Se vår stillashenger her.

Vippeplanshenger

ideell til påkjøring av kjøretøy og annet utstyr Vippeplanshenger

Tilhenger med vipp i XTREME-serien som er beregnet for det røffeste bruk. Hydraulisk tipp gjør denne tilhengere svært funksjonell. Aluminiumdørk som gir en forsterket bunn er standard