Tilhenger 6280 1300kg

6280H00

God plass til liten pris - Vi feirer 60 år med Jubileumspris på modell 6280
Stor og solid tilhenger med brems – mye plass til en rimelig pris!

kr22 990,00
Bruksområde
Fritid
Tillatt totalvekt (kg)
1300 kg
Nyttelast
1060 kg
Egenvekt
240 kg
Kassemål
250x150x35 cm
Bremser
Ja
Hjul
13" Helårsdekk
Total utvendig lengde
411 cm
Total utvendig bredde
196 cm
Total utvendig høyde
90 cm
Utenpåliggende hjul
Ja
Akslinger
1 Aksel
Demping
Torsjon
Understell
Skrudd ramme
Type tipp
Ingen tipp
Nedfellbare karmer
Foran/Bak
Lastehøyde
58 cm
Ingen butikk valgt

Velg butikk for lagerstatus

Produktbeskrivelse

God plass til liten pris - Vi feirer 60 år med Jubileumspris på modell 6280

Skal du frakte større ting, for eksempel bygningsplater og møbler, er 6280 et godt alternativ. Denne fritidshengeren har stort kassemål og et bredt utvalg av ekstrautstyr tilgjengelig. Her får du virkelig mye for pengene!

6280-modellen er ideell for transport av nødvendig utstyr, flyttelass, byggematerialer og avfall til gjenvinningsstasjonen. Med kassemål på 250/150 er den perfekt for de fleste behov. Denne tilhengeren har lav egenvekt, noe som gir deg høy nyttelastkapasitet. Karmene foran og bak kan legges ned eller fjernes, noe som gjør tilhengeren svært allsidig.

Med bremser fra en av verdens mest anerkjente leverandører og rustfrie bremsekabler, er 6280 en modell med lengre levetid og lavere vedlikeholdskostnader. De pålitelige bremsene gir ekstra trygghet og forbedret kjøreopplevelse, spesielt på lengre turer på veier med høy fart og tung last.

Velg påbygningskarmer for å doble lastevolumet til din 6280. Monteres enkelt uten verktøy og låses med karmlåser i hvert hjørne. Kombiner gjerne med en presenning. En formsydd presenning beskytter lasten mot vær og vind, og holder det du transporterer tørt. I tillegg beskytter den tilhengeren når den lagres utendørs. Bøyler for presenningen skaper et lite "møne" slik at vannet renner av i stedet for å samle seg som et basseng.

Brukerfordeler

Karmer

Karmer

Nedfellbar for- og bakkarm forenkler plassering av lang last for å sikre rett kulevekt. Denne modellen leveres med 35cm karmhøyde som gir stort volum selv på våre minste modeller.  Alle karmer har en dyp profil på 35mm for å gi størst mulig stivhet og styrke. I tillegg er hjørnestolper knekt så de følger profilen til sidekarm. Dette sammen med høy platetykkelse (1,25mm) gjør at en får stor styrke der en trenger det mest. På for- og bakkarm er det en tett profil som gjør rengjøring av tilhenger enklere. Bakkarm kan også settes på opp ned, som gir plass til gjennomgående last samtidig som bakkarm er festet på tilhenger uten å skjule baklykter. 

Nesehjul

Nesehjul

Tilhenger er utstyrt med nesehjul som forenkler av- og påkobling av tilhenger. 

13 pol støpsel

13 pol støpsel

Leveres med 13 polet støpsel, som gjør at tilhenger er utstyrt med både tåkelys og ryggelys. For å få utnyttet disse lysene, betinger det 13 polet kontakt på bil.

Hjulskjerm med skvettlapp

Hjulskjerm med skvettlapp

For å forhindre steinsprut og slitasje er alle våre tilhengere utstyrt med skvettlapp påmontert hjulskjerm . Våre varehengere med utepåliggende hjul leveres med to typer hjulskjerm. Varehener Fritid har plastskjerm og Varehenger PRO leveres med stålskjerm

7 års garanti

7 års garanti

Når du kjøper tilhenger hos en av våre Tysse forhandlere skal du være trygg! Melder du inn din tilhenger vil du få totalt 7års garanti på din tilhengere. Dette innebærer at reklamasjonsrett varer i to år utover normal reklamasjonstid etter forbrukerkjøpsloven. Vilkår og retningslinjer for bruk av garantien leser du mer om her.

Gjelder forbrukerkjøp av Tysse tilhenger kjøpt etter 01.01.2024. Må meldes inn senest 6 måneder etter  kjøpsdato. 

Understell

Understell

Understell består av høye, solide profiler. Profiler er knekt som en C profi l oppe og nede, og er bygget med 2,5mm platetykkelse. Sertifisert materialkvalitet YP355, og med strenge toleransekrav. Innfestingen mellom drag og kasse er viktig i kraftoverføring mellom bil og tilhenger. Akselbrakettene er lave for å unngå store momenter på rammevangene, noe som kan medføre deformasjon. Alle våre modeller leveres med galvaniserte akslinger.

Bildet viser modellen 6301. 

Bunnplate av finsk kvalitetsfinèr

Bunnplate av finsk kvalitetsfinèr

12mm bunnplate av høy kvalitet med sklisikker overflate. Finsk kvalitestsfinèr med overflate av tett film, og er ikke perforert som wiremønstrede plater. Denne type plater tåler mye fukt og er også kantforseglet. Nagler og skruer vil holde bedre over tid i finèrplate som har høy kvalitet (hengsler, surrefester, innfesting av plate)

Rustfrie bremsewirer

Rustfrie bremsewirer

Leveres med rustfrie bremsewirer som gir økt levetid og mindre vedlikeholdskostnader

Hengsler

Hengsler

Solide hengsler med spor for enkel montering av karm. Karmen legges enkelt ned i et spor, før den føres til siden og karmen monteres enkelt på plass. Det er også en sikring i hengsel som gjør at karm kun kan fjernes når den ligger 90 grader ut fra tilhenger. Innebygd i hengsel er også krok for strikk tilpasset tilhengernett eller presenning.

LED Markeringslykt

LED Markeringslykt

Varehengere med utvendige hjul på kasse har påmontert LED markeringslys i front.  

Tar lastsikring på alvor

Tar lastsikring på alvor

Surrefester i bunn på tilhenger, som er montert med innfesting i finèr og i sidekarm.  Ved at den blir festet i sidekarmen i stål, gjør at den da får en bedre innfesting enn om den kun var festet i finèr. Surrefester og innfesting er sertifisert og godkjent for 400kg pr feste. Husk å bruke sertifiserte godkjente jekkestropper. Tysse selger dette som ekstrautstyr dimensjonert for bruk i tilhengere

Støpselholder

Støpselholder

Unngå unødvendig slitasje på støpsel til lyskabelen. Plasser den i støpselholderen som er montert på draget på våre hengere. 

Miljøbilder

Miljøbilder

Tilhenger 6280 1300kg
Tilhenger 6280 1300kg
Tilhenger 6280 1300kg
Tilhenger 6280 1300kg
Tilhenger 6280 1300kg
Tilhenger 6280 1300kg
Tilhenger 6280 1300kg
Tilhenger 6280 1300kg