Byggmesteren velger PRO+ modellen 6390NF

– Vi har flere PRO+ tilhengere fra Tysse. Vi ønsker å levere kvalitet i alt vårt arbeid, og det gjenspeiler seg også i vårt utstyr og verktøy som vi benytter forteller Byggmester Solberg.

Den ideelle Byggmester-hengeren

Tysse PRO+ leveres med kassemålene 320×180 og 366×180 som gir muligheter for transport av byggematerialer på en trygg og god måte

 

PRO+ utgaven av Tysse sine varehengere skiller seg ut fra PRO modellene med at understell er ytterligere forsterket, den tåler høyere punktbelastninger og har forsterkninger som muliggjør påkjøring av tyngre maskiner. Tilhengeren har også tilrettelagt med eget rom under henger for plassering av oppkjøringsskinner. Modellene leveres med totalvekt 2600kg eller 3500kg

 

Byggmester Solberg har valgt modell 6390NF. Denne har totalvekt på 2600kg og gir en svært høy nyttelast samtidig som den er lett å håndtere både på bil og forflytting når den frakoblet fra bilen.

 

– En av de viktigste grunnene til at vi har kjøpt Tysse gang på gang, er at vi har opparbeidet gode erfaringer med disse tilhengerne. De har lang levetid, minimale vedlikeholdskostnader og «alltid» tilgjengelig for bruk. Det har vist seg over tid at disse tåler vår røffe bruk og den har bestått våre forventninger til denne type tilhenger.

Byggmester Solberg

Kraft og eleganse

I tillegg at PRO+ modellene er ekstra forsterket, leveres disse modellene med elegante aluminiumskarmer. Svært enkel betjening av karmlåser, avtagbare hjørnestolper og lette karmer med solide hengsler gjør at disse er svært enkle å håndtere.

 

– Meget fleksibel tilhenger, forteller en fornøyd Solberg.

– Vi bruker tilhengeren til svært mye, og fleksibiliteten vi får med bruk av disse tilhenger har gjort valget av tilhenger lett for vår del. Alle karmer og hjørnestolper kan legges ned og fjernes. Så den kan i tillegg til å transportere det jeg trenger benyttes som et arbeidsbord på arbeidsplassen.

Varhenger PRO+ leveres med stålplate i bunn som er montert oppå finèrplate. Dette gir ekstra styrke og holdbarhet for tilhengeren over lang tid.

– PRO+ modellene som vi har valgt å kjøpe i vårt firma har et stort utvalg av muligheter for ekstrautstyr. Vi har påmontert utstyrskasse,  og siden vi har flere brukere på våre hengere har vi også utstyrt de med en egen beholder til vognkortet slik at vognkortet alltid følger tilhengeren. Vi benytter også tilhengeren som en avfallscontainer på enkelte byggeprosjekt, så der benytter vi nettinggrinder som gjør at vi får en effektiv håndtering av avfall på byggeplassen.

Standard på PRO+ er også LED-Lys som i tillegg til å gi den et røffere utseende, også har sine fordeler med at det er et vanntett system. Dette gir lengre levetid og er samtidig mindre energikrevende.

Solide surrefester forankret i stålskinne gir også svært god mulighet for god sikring av last. Hvert surrefester er testet og godkjent for 600kg.

 

Svarer til forventningen

– Vi har ikke angret på vårt valg av tilhengere. De er i bruk nesten hver dag, og det er så å si aldri noen problemer med tilhengerne som gjør at den ikke kan benyttes avslutter Solberg før han akrobatisk hopper oppå stillaset og fortsetter byggingen.