-Den mest XTREME hengeren jeg har hatt

– Jeg sliter ut en henger etter få år, men XTREME tror jeg vil holde ut dobbelt så lenge. En solid partner til oss håndverkere som vil ha det beste utstyret, sier TV2- kjendis og byggmester Andreas Nygaard.

Byggmesteren fra Bergen har fire ansatte. Men de fleste av oss vil kjenne ham igjen som fast snekker og alt-muligmann på TV2- programmet ” Tid for hjem”. Nygaard valgte å gå til innkjøp av Tysse treveistipp XTREME  , så det er bare å følge med på TV2 framover så ser du kanskje hengeren. Men er du utålmodig se filmen om XTREME- modellene her

 

Blogg/1080x1350.jpg

Godt fornøyd

Andreas Nygaard bruker henger hver dag. Hele året. Fyller dem med verktøy, sand, byggematerialer og boss ( søppel på bergensk).

– Hengerne får kjørt seg. De jeg har hatt tidligere har kun vart i to-tre år. For noen måneder siden kom jeg i snakk med fagfolkene hos Tysse. Jeg fikk et veldig godt inntrykk av den norskproduserte XRTREME- modellen 6423, som er skreddersydd for oss håndtverkere.

-Den er solid bygget i alle ledd, og ligger veldig godt på veien. Det ble en veldig positiv overraskelse, og jeg har fått den beste hengeren jeg har hatt noensinne, sier han.

Jeg kan tippe av hengerens innhold bakover og til begge sidene

Byggmester Andreas Nygaard

Praktiske løsninger

Tysses XTREME henger er stor, men den var forbausende lett å manøvrere, forteller Nygaard. Men det var en praktisk tipp- funksjon som fikk håndverkern til å glise bredt.

– Se her, du. Treveistipp med solid hydraulikk. Jeg kan tippe av hengerens innhold bakover og til begge sidene. Genialt når jeg skal fylle en grøft, eller rygge inn og tømme mye søppel. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har stått oppi hengeren og spadd grus, lempet ut boss og båret ut materialer med krum rygg, sier Nygaard.

Tippen kan styres med en snedig fjernkontroll.

– Om det øser ned kan jeg ta en kjapp tur ut og koble til strømmen. Det tar tre sekunder.. Deretter kan jeg sette meg i bilen og fjernstyre tippen. Det er effektivt og pratisk, sier Nygaard.

Integrert under selve hengeren er det også plass for å oppbevare oppkjøringsskinner, så om du har bruk for å få en minigraver, motorsykler eller en atv opp på hengeren, er dette lett.

– Noe du savner hos XTREME?

– Nja, jeg ville hatt et posisjonslys bak på hvert hjørne. Kun to små i hvert hjørne som viser meg hvor hengeren slutter, når jeg rygger i mørket. Inntil Tysse- folkene fikser det, lager jeg en improvisert løsning som jeg får godkjent, humrer byggmesteren.

Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks funksjonalitet, statistikk og markedsføring