Derfor velger bileksperten en biltilhenger fra Tysse

– Som bilforhandler er jeg mer enn gjennomsnitt opptatt av å ha det beste innen biltilhengere. Da jeg endelig fikk testet Tysses modell, skjønte jeg at jeg aldri kommer til å prøve en annen biltilhenger, sier daglig leder hos Jarles Bil, Jarle Banggren.

Det er et ordtak som heter at «du skal høre på proffene». Jarle Banggren er proff på alt som har med bilsalg å gjøre. Det betyr også at han kjører nærmere 40 000 kilometer hvert år, med bil på henger, som skal leveres til kunder på Østlandet.

Les mer om bilforhandlerens nye favoritttilhenger her; Tysse 6372

 

– Når man kjører så mye som jeg, blir det slitsomt med en henger som er dårlig på veien, og ikke har plass til de største personbilene. Biltilhengeren er en del av «kontoret mitt». Derfor vil jeg ha det beste. Det fikk jeg med Tysse biltilhenger

 

Jarle Banggren, daglig leder Jarles Bil

Ønsket det beste


Etter flere år med et annet henger-merke, gikk han over til Tysse biltilhenger i fjor.

– Biltilhengeren er på mange måter en del av bedriftens ansikt utad. Jeg ville aldri levert biler i en skitten og dårlig henger som er dårlig på veien. Det er dårlig business, sier Jarle.

Kundene bryr seg også om biltilhengere

Bileksperten fra Hønefoss har også merket at hans bilkunder bryr seg om hvilken bilhenger deres bil blir levert med.

– Mange av mine kunder er rett og slett imponert når de ser deres nye bil plassert trygt og godt på en henger som oser trygghet og soliditet – og ser moderne ut, sier Jarle.

Må ha det beste på markedet

Jarle forteller at Tysse-bilhengeren er blitt en «del av» bilene og servicene han leverer.

– Jeg må ha det beste, og Tysse biltilhenger, modell 6372 med tipp er veldig god. Det gir også økt trygghet til mine kunder som ser at jeg er en seriøs forhandler som ikke slurver med transportmiddelet til deres nye bil, sier Jarle.

Les mer om bilforhandlerens nye favoritttilhenger her; Tysse 6372

Disse punktene mener Jarle er viktig om du skal velge henger

Jarle er opptatt av flere ting når han skal velge en biltilhenger. Dette er hans ønskeliste han fikk innfridd med Tysse bilhenger modell 6372:

- Hengeren skal være romslig slik at selv store SUV-er får plass

- Tysses forhandlernett bidrar til at reservedeler kan skaffes veldig raskt.

- Det skal være lett å biler opp på henger. På Tysses modell 6372 er det noen sekunders jekkejobb, så kan bilen kjøres på plass. Justerbar inkjøringsvinkle gjør at biler med lav bakkeklarering ikke får problemer.

 

- Hengeren skal se bra ut. Tysse-hengeren til jarle har aluminiumsfelger og LED-lys som gir den et moderne look.

- Min Tysse-bilhenger har et lavere tyngdepunkt enn konkurrentene. Det betyr at hengeren ligger veldig godt på veien.

- Mange vil også sette pris på den integrerte utstyrskassen i bunn av henger, samt justeringsmulighet for vinsj i front, for å tilpasse slepefeste på bil, sier Jarle.

- Han legger til: Jeg er kanskje litt kravstor, men alle ønskene mine ble innfridd.Derfor kan jeg anbefale Tysse bilhenger 6372. Jeg bytter aldri til et annet merke enn Tysse, sier han.

Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks funksjonalitet, statistikk og markedsføring