En tilhenger du blir glad i

Varehengeren 6301 NFH er den mest solgte Tysse-hengeren gjennom tidene. Hva er det med akkurat denne modellen som gjør denne så populær?

Tilhengeren har en tillat totalvekt på 2000 kg, noe som gjør at de fleste må ha førerkort klasse BE for å kunne bruke den. Likevel er den kjempepopulær, og troner øverst som den mest solgte Tysse-tilhengeren. - Det er nok en kombinasjon av flere ting. Det er en robust tilhenger med lang levetid. Størrelsen har nok også mye å si, forteller salgssjef i Tysse, Kåre Stokken

- Den treffer godt på kassemålet for manges bruk. Mange byggeplater er 240 cm, og de få da plass nedi tilhengeren, som er 250 cm lang. Samtidig er den ikke så stor at den blir for vanskelig å håndtere ved rygging og lignende, utdyper han.

 

Lansert for første gang i 1996

Det har alltid vært populært med denne typen varehenger, og i 1996 ble 6301 NFH lansert. Den ble tatt godt imot i både privat og proff-markedet, forteller Stokken.

 

- Det er en tilhenger med høy nyttelast og den er perfekt til allmenn bruk. Vi merker jo også at både vi og forhandlerne våre er blitt glade i denne tilhengeren, og det skinner nok gjennom når vi snakker med kundene. 

 

I 2019 fikk den allerede populære tilhengeren en oppgradering. Den fikk blant annet innfelte karmlåser, avtagbare hjørnestolper og en ny type egenutviklede hengsler med styring, som gjør at det er enkelt å montere karmene på igjen når man har tatt disse av. På hengslene er det også en krok for festing av presenning. Dette gjør at modellen er enda mer brukervennlig enn tidligere.

Sikre lasten optimalt

- Sikkerheten er spesielt viktig for oss her på Tysse, derfor fikk tilhengeren også stålskinner med nedfelte surreløkker foran og bak i tillegg til dem på sidene for å enda bedre kunne sikre lasten, forteller Stokken.

 

Når det gjelder ekstrautstyr, så får man det meste til 6301 NFH, enten man skulle ha behov for påbyggingskarmer, tyverilås, jekkestropper, lokk eller nett. Salgssjefen anbefaler også alle å ha presenning til tilhengeren.

 - Det er selvfølgelig praktisk når man skal frakte noe mens det regner, men også når tilhengeren står lagret er det en fordel med en presenning som holder borte vann og løv. Det beskytter tilhengeren og gjør at den holder seg lengre. Har man i tillegg bøyler under presenningen, renner vannet vekk fra den. Da blir det både lettere å ta av presenningen igjen når tilhengere skal brukes, og selve presenningen holder seg bedre, forteller han.

Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks Statistikk og markedsføring