- Jeg er kjempefornøyd med hele rukkelet, sier Lothepus på sedvanlig vis

Er det én ting som er sikkert, så er det at Tysse hadde fått høre det om hengeren ikke hadde svart til forventningene. Tilbakemeldingen fra Lothepus er alltid kontant og ærlig.

Leif Einar Lothe, bedre kjent som Lothepus er for folk flest en kjent TV-personlighet.  En kjendistilværelse som startet med egen dokumentarserie i Fjorden Cowboys, men som virkelig skjøt fart med Farmen Kjendis, og nå med Lothepus Camping. På toppen av dette er han også sanger med to utgitte album på CVen, og har en lang rekke produkter knyttet til sitt navn.

Men Leif Einar er jo først og fremst skytebas og entreprenør. Fra basen i Sørfjorden i Hardanger er prosjektene mange og dagene lange. Det krever skikkelig utstyr. Derfor kan han sette sitt navnetrekk på Tysse Xtreme-hengeren. Som han selv sier:   – Jeg er avhengig av at kvaliteten er solid, og at jeg kan komme i en kontroll uten at de kjefter på meg, legger han til.

–  Det er ikke råd om å få det bedre enn dette. Jeg hadde ikke satt navnet mitt på hengeren om jeg ikke visste den var bra

Lothepus

Stolt

Lothe har tatt knekken på en god del hengere gjennom årene, og har god erfaring. Tysse derimot, har han ikke hatt spesielt mye erfaring med.

– Jeg har ikke hatt så mange Tysse-hengere tidligere, så tenkte jeg at jeg skulle prøve. Det angrer jeg ikke på, sier han.

Markedssjef i Tysse, Gisle Låstad, er stolt av å ha Lothepus som Xtreme-ambassadør.

– Lothepus kjenner til Tysse og kvaliteten vi står for. Vi var så heldig å få besøk av han på fabrikken vår på Tysse, noe som resulterte i at han virkelig fikk øynene opp for våre proffhengere i XTREME-serien.

Det er liten tvil om at de har funnet en fyr som snakker «fra levra».
– Lothepus gir oss ærlige tilbakemeldinger på brukeropplevelse og kvalitet på tilhengeren, sier Låstad.

På veien hver dag

Hengeren har blitt populær. Så populær at han selv ser mye mindre til den enn han skulle ønske.

– Jeg er kjempefornøyd med den, men jeg får jo ikke bruke den, for alle stikker av med den, forteller han.

Det betyr at den er på veien hver dag. Hele tiden.

– Vi fyller den med sementsekker, materialer, alt mulig og hele tiden, sier Leif Einar

Men selv om kollegaer snapper hengeren foran ham, har han hatt nok tid med hengeren bak bilen til å konkludere.

– Du kjenner at det er en kraftig henger, og den er utrolig behagelig å kjøre med. Den veier jo litt, selvfølgelig, men den er veldig stille og ligger bra på veien. Det er ikke en skranglelyd. De bråker mer de andre hengerne jeg har, ja, sier han.

Tipper “lort”

Tysse-hengeren som ruller rundt på Hardanger-veiene med Lothepus-logo er en Xtreme 6803. Det har Hardingen lært seg å sette stor pris på.

– Når du hiver masse drit og lort oppi er det bare å tippe av hele møkka. For eksempel med grus er det deilig å slippe å spa oppi og spa av. Sleppe å ta i det to ganger, sier Lothepus.

Minigraveren tar han enkelt med seg på planet.

– Det er bare å dra ut lemmene og belte den rett oppå. Det er ikke så mange som har sånne kombohengere, sier Lothepus.

Liten tvil om at Lothepus har funnet en trofast følgesvenn i sin Xtreme-henger.

– Jeg er jo ekstrem, så det er helt perfekt!

– Du kjenner at det er en kraftig henger, og den er utrolig behagelig å kjøre med

Lothpeus

Vurderer du å anskaffe Tysse Xtreme?