Uten tvil den beste hengeren på markedet i dag

For Anleggsgruppen er Tysse Xtreme det soleklare førstevalget, både til eget bruk og ved salg av anleggsmaskiner og -utstyr med hengere til kunder. Les om deres erfaringer med Tysses proffhengerserie.

Driftssikre hengere med mange stroppefester

– Vi må ha robuste, driftssikre hengere som er tilpasset våre behov. Du skulle kanskje ikke tro det er nødvendig på en tilhenger, men i snitt kjører hver av oss 50-70 000 km i året, oftest med tilhenger. Da gjerne med høyeste tillatte totalvekt. Gode muligheter for stropping er livsnødvendig for å få riktig vektfordeling, forteller Lars Thomas Kihle, selger ved Anleggsgruppen.

 

Mange stroppefester er unikt for Tysse-hengerne, og gjør at Anleggsgruppen trygt kan frakte gravemaskiner, minilastere og andre anleggsmaskiner til sine kunder. Hos Anleggsgruppen i Sarpsborg er maskinhengerne Xtreme 6815 i daglig bruk.

 

Anleggsgruppen selger anleggsmaskiner og -utstyr i hele Norge og er eksklusiv importør av blant annet Bobcat, Ammann valser og vibroutstyr samt asfalt utlegger og Rubble Master. Sikkerheten er én av grunnene til at de tilbyr samtlige Tysse Xtreme-modeller til kunder over hele landet.

Per i dag er dette den beste hengeren på markedet, det er det ingen tvil om. For oss er det viktig å kunne tilby kvalitet i alle ledd

sier Kihle i Anleggsgruppen

Konkurransedyktig på pris

Kihle har prøvd mange forskjellige tilhengere og tilbakelagt flere hundre tusen kilometer på norske veier de siste årene. Han leverer, demonstrerer og tar med hengere og anleggsmaskiner på visning til kunder, så han kjører sjelden uten en henger bak seg.

Valget falt på Tysse Xtreme på grunn av nærhet til forhandler, at tilhengerne er optimalisert samtidig som prisen var riktig. Tysse er konkurransedyktige på pris!

påpeker Kihle avslutningsvis

Stort kassemål og høy nyttelast

Kihle opplever at også kunder som i årevis har sverget til andre merker, har endret oppfatning når de ser at Tysse Xtreme har noe som andre hengere ikke kan måle seg med.

– Tysse Xtreme tåler ekstremt mye og har store kassemål. Du har god plass både i lengden og i bredden. Hengerne har lav egenvekt, som gjør at du får utnyttet nyttelasten til det fulle. Det er vesentlig for oss ved valg av tilhenger, sier Kihle.

Hengerne brukes av store anleggsbedrifter til å frakte gravemaskiner og minilastere blant annet, ofte i kombinasjon med andre typer oppdrag. Høy lasteevne er viktig i bransjen.

 

Stillegående og enkel å dra

– Noe som skiller Tysse Xtreme fra andre hengere er at de er så stillegående. Tidligere slet vi mye med risting og skrangling på hengere, men Tysse hører du nesten ikke når du kjører i byggefelt. Dessuten henger de veldig fint bak bilen og er lette å kjøre med, forteller Kihle.

 

Han trekker også fram at hjulene sitter fint plassert under hengerne og at lemmene er lett å ta ned.

 

– Tysse har et bredt spekter av tilhengere, og jeg synes det er viktig å framheve at de mange modellene gjør det lett å finne en henger som passer til kundens behov, sier Kihle.

 

Vurderer du å anskaffe Tysse Xtreme?