Skaphenger 6221 1300 kg svart|h=150cm|m/bakdør|luke V+H

6221AGC

Tilhengere med muligheter for høyere nyttelast, flere kassestørrelse og funksjoner og kraftig utførelse gjør disse modellene til våre bestselgere. Tysse skaphenngere Pro blir brukt av både den private og proffe bruker. Solid overbygg med aluminiumlister, nedfelte surrefester i bunn, pakning på dører, takgrind og LED lys

kr91 865,00
Bruksområde
Pro
Tillatt totalvekt (kg)
1300 kg
Nyttelast
844 kg
Egenvekt
456 kg
Kassemål
255x150x150 cm
Bremser
Ja
Hjul
14" Helårsdekk
Total utvendig lengde
418 cm
Total utvendig bredde
199 cm
Total utvendig høyde
218 cm
Utenpåliggende hjul
Ja
Akslinger
1 Aksel
Demping
Torsjon
Understell
Skrudd ramme
Lastehøyde
57 cm
Farge
Sort
Bakdør eller baklem
Doble bakdører
Sidedør
Ingen
Topphengslet luke
Begge sider 120H cm
Ingen butikk valgt

Velg butikk for lagerstatus

Produktbeskrivelse

Tysse skaphengere er blant markedets kraftigste, og skapet er bygget av 12mm finèrplater med solide aluminiumslister. Kraftige karmer rundt bakdører stiver av skapet ytterligere. Platene har en kjerne av bjørkekryssfiner som er belagt med glatt og blank ABS-basert overlegg. Dette gir en overlate som er svært enkel å rengjøre, og også godt egnet til dekor om dette ønskes. Tysse skaphenger har nedfelte surrefester i stålskinner. Disse er nedfelte og kommer dermed ikke i konflikt med last.  Vær obs på at oppgitt kassemål er innvendige mål og at selve lysåpning i døråpning er ca 10 mindre grunnet dørkarm. Takrails er standard og er beregnet på ca 50kg jevnt fordelt last. Dette er ideelt til stiger, plastrør og annet gods som en ikke får med seg inne i skapvognen. 

Brukerfordeler

7 års garanti

7 års garanti

Når du kjøper tilhenger hos en av våre Tysse forhandlere skal du være trygg! Melder du inn din tilhenger vil du få totalt 7års garanti på din tilhengere. Dette innebærer at reklamasjonsrett varer i to år utover normal reklamasjonstid etter forbrukerkjøpsloven. Vilkår og retningslinjer for bruk av garantien leser du mer om her.

Gjelder forbrukerkjøp av Tysse tilhenger kjøpt etter 01.01.2024. Må meldes inn senest 6 måneder etter  kjøpsdato.