Skaphenger 6383 2600 kg hvit|h=180cm|m/bakdør|luke V+H

6383DAC

Tilhengere med muligheter for høyere nyttelast, flere kassestørrelse og funksjoner og kraftig utførelse gjør disse modellene til våre bestselgere. Tysse skaphengere Pro blir brukt av både den private og proffe bruker. Solid overbygg med aluminiumlister, nedfelte surrefester i bunn, pakning på dører, takgrind og LED lys

kr139 650,00
Bruksområde
Pro
Tillatt totalvekt (kg)
2600 kg
Nyttelast
1854 kg
Egenvekt
746 kg
Kassemål
370x180x180 cm
Bremser
Ja
Hjul
13" Helårsdekk
Total utvendig lengde
536 cm
Total utvendig bredde
183 cm
Total utvendig høyde
258 cm
Utenpåliggende hjul
Nei
Akslinger
2 Aksel
Demping
Torsjon
Understell
Skrudd ramme
Lastehøyde
68 cm
Farge
Hvit
Bakdør eller baklem
Doble bakdører
Sidedør
Ingen
Topphengslet luke
Begge sider 150H cm
Ingen butikk valgt

Velg butikk for lagerstatus

Produktbeskrivelse

Tysse skaphengere er blant markedets kraftigste, og skapet er bygget av 12mm finèrplater med solide aluminiumslister. Kraftige karmer rundt bakdører stiver av skapet ytterligere. Platene har en kjerne av bjørkekryssfiner som er belagt med glatt og blank ABS-basert overlegg. Dette gir en overlate som er svært enkel å rengjøre, og også godt egnet til dekor om dette ønskes. Tysse skaphenger har nedfelte surrefester i stålskinner. Disse er nedfelte og kommer dermed ikke i konflikt med last.  Vær obs på at oppgitt kassemål er innvendige mål og at selve lysåpning i døråpning er ca 10 mindre grunnet dørkarm. Takrails er standard og er beregnet på ca 50kg jevnt fordelt last. Dette er ideelt til stiger, plastrør og annet gods som en ikke får med seg inne i skapvognen. 

Brukerfordeler

7 års garanti

7 års garanti

Når du kjøper tilhenger hos en av våre Tysse forhandlere skal du være trygg! Melder du inn din tilhenger vil du få totalt 7års garanti på din tilhengere. Dette innebærer at reklamasjonsrett varer i to år utover normal reklamasjonstid etter forbrukerkjøpsloven. Vilkår og retningslinjer for bruk av garantien leser du mer om her.

Gjelder forbrukerkjøp av Tysse tilhenger kjøpt etter 01.01.2024. Må meldes inn senest 6 måneder etter  kjøpsdato.