Maskinhenger 6342 2600kg

6342S00
Solid Tysse maskinhenger 6342 Pro+
kr59 900,00
Bruksområde
Pro+
Tillatt totalvekt (kg)
2600 kg
Nyttelast
2118 kg
Egenvekt
482 kg
Kassemål
247x160x10 cm
Bremser
Ja
Hjul
14" Helårsdekk
Total utvendig lengde
480 cm
Total utvendig bredde
215 cm
Total utvendig høyde
72 cm
Utenpåliggende hjul
Ja
Akslinger
2 Aksel
Demping
Torsjon
Understell
Skrudd ramme
Lastehøyde
49 cm
Oppkjøring
Avtagbar rampe
Denne varen må bestilles hos forhandler

Produktbeskrivelse

Maskinhengeren har svært høy nyttelast. Integrerte surrepunkt i bunn gir mange muligheter for sikker surring av last. De avtagbare rampene kan plasseres hvor du måtte trenge det i hele bredden.

Brukerfordeler

13 pol støpsel

13 pol støpsel

Leveres med 13 polet støpsel, som gjør at tilhenger er utstyrt med både tåkelys og ryggelys. For å få utnyttet disse lysene, betinger det 13 polet kontakt på bil

LED Lykter

LED Lykter

Alle lykter på tilhenger er LED-lykter som er helt vanntette som forhindrer vanninntrenging som kan føre til dårlig kontakt og korrosjonsskader. Derfor har disse lengre levetid og du slipper å tenke på vedlikeholdskostnader på lyktene.   

Lavbygd

Lavbygd

Våre bil-/maskintilhengere er lavbygd og har suverene kjøreegenskaper. Tilhenger ligger svært godt på veien og gjør kjøreturen til en god opplevelse.

Hel bunn

Hel bunn

Hel bunn som gjør tilhenger stiv og stabil. Bunnen har perforerte hull som brukes som surrefester (hvert hull testet for 600kg). 

Maskinskuffe hviler

Maskinskuffe hviler

Maskinskuffehviler montert på drag.

Oppkjøringsskinner

Oppkjøringsskinner

Oppkjøringsskinner som kan justeres i hele bredden på tilhenger. Under transport blir disse plassert på tvers fremme på drag

Drag

Drag

Langt v-drag (230cm fra forkarm til kule). Dette gjør rygging lettere og mer retningsstabil, og reduserer risiko for skade på bil. Det blir lettere å få riktig tyngdepunkt ved lang last. Vi har også 3-punkts innfesting av dragprofiler til ramme på hengeren.På v-drag er det montert holder for maskinskuffe, samt holdere for oppkjøringsskinner.

Rustfrie bremsewirer

Rustfrie bremsewirer

Leveres med rustfrie bremsewirer som gir økt levetid og mindre vedlikeholdskostnader

Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks funksjonalitet, statistikk og markedsføring