Last trygt, kjør uten bekymringer!

Finn ut hvorfor nettinggrind til tilhengeren er et smart valg

Rydde i hagen, garasjen eller på byggeplassen? Nettinggrind gir tilhengeren din mye ekstra lastevolum, og tilhengeren får enda flere bruksområder!

Nettinggrind

Tysse sine nettinggrinder har en solid ramme med påsveist gitter (5x5 cm åpninger). Grindene monteres enkelt på tilhenger med at de settes ned på rør i hvert hjørne på karmene, og låses med en hempe fra grind ned i karmer på hver side av tilhenger.  Grindene har sidehengslet luke foran og bak som gjør at det er lett å både laste og losse tilhengeren. Bakluke kan også erstattes med en baklem, som gjør at grinden og tilhengeren kan brukes til dyretransport. Nettinggrinden har en høyde på hele 90cm som gir svært godt lastevolum.  

Sikring av last

Nettinggrind gir en ekstra sikkerhet for at gjenstander ikke faller ut av tilhengeren under transport, og det gir også ekstra støtte om du trenger å stable last over karmhøyde. Ideelt til å kjøre greiner og hageavfall, søppel fra byggeplasser eller transportere ulike gjenstander til gjenvinningsstasjonen når du rydder garasjen. Det er likevel viktig å påpeke at last som krever sikring, må festes med godkjente stropper selv om grinden er montert.  I kombinasjonene med nettinggrind kan en også benytte et tilhengernett over grinden, eller en formsydd presenning som passer ned på hvert hjørne av grinden. Vi leverer også presenning som dekker hele grinden (over tak og nedover vegger på grinden) som gjør at en får en helt lukket tilhenger tilsvarende et kapell.

Gjør tilhengeren din enda mer allsidig

Nettinggrind er et svært nyttig ekstrautstyr til din tilhenger, da det gir mange fordeler når det gjelder sikkerhet, fleksibilitet og beskyttelse av lasten. Uansett om det er til profesjonelt bruk eller fritidsbruk, vil en nettinggrind øke anvendeligheten og din trygghet på at lasten forblir i tilhengeren på vei til f.eks. gjenvinningsstasjonen.