Hvorfor velge NFH modeller i PRO-serien til Tysse

Først er det viktig å finne en tilhenger som er tilpasset din bil og ditt førerkort, og NFH modellene leveres fra 1000kg totalvekt og opp til 2600kg og med kassemål  L/B 250×150 til 320×150, 320×180 og 366x180. NFH modellene skiller seg ut fra andre modeller med at alle fire sider kan legges ned eller fjernes helt slik at en kan kjøre tilhengeren uten karmer om det er behov for det.

 

Blogg/1080x1080-NFH-Hengsler-1.jpg

Forenklet påsetting av karmer

Solide hengsler med styring for enkel påsetting av karm. Karm legges i et spor på hengsel, og føres deretter enkelt på plass og karm er montert. For å forhindre at en skal kunne miste karmen når den er lagt ned, er det en låsing på hengsel som gjør at karm kun kan tas av når den står vannrett ut fra tilhenger. Tysse NFH hengere med kassemål 250/150 har 4 hengsler på sidekarm og 3 på frontkarm. Dette økes til 5hengsler på tilhenger med lengde 320cm. I tillegg er det integrert feste for presenningstrikk i hengselet.

Hjørnestolper

NFH serien leveres med hjørnestolper som karmer låses til. Hjørnestolpene låser hver enkel karm slik at disse kan legges ned eller fjernes helt uavhengig av hverandre. Hjørnestolpene kan også lett fjernes om en ønsker å ta av alle karmer slik at lasteplanet blir helt slett.

Innfelte karmlåser

Innfelte karmlåser gir en eksklusiv og enkel lukking av karm. Karmen låses til hjørnestolpe ved hjelp av et behagelig plasthåndtak. Håndtak vippes ut og karmen åpnes fra hjørnestolpen på en trygg og god måte.

Enda enklere å sikre lasten

Tysse tar lastsikring på alvor og lanserer nå surreskinner foran og bak på alle NFH tilhengere.Dette i tillegg til langsgående surreskinner gir dette mulighet for optimal skring av last. Hvert surrefeste er godkjent for 800kg. Husk å bruke CE-merket lastestropper, for din egen sikkerhet samt alle dine medtrafikanter.