Nordmenn har de tøffeste scooterhengerne

Tysse har et stort utvalg av tilhengere som er spesialtilpasset for både en og to snøscootere. Tipphengerne kjennetegnes av at de er forsterket og tilrettelagt for å tåle en ekstra påkjenning. Mange er opptatt av hvordan scooterhengeren ser ut – er du en av dem som pimper den opp?

Nordmenn har stiligere scooterhengere enn svenskene og finnene

– De aller fleste ønsker seg en tilhenger fra Tysse. Noen av våre yngre kunder går sammen for å skaffe seg en snøscooterhenger på deling. Hengerne skal se fine ut, spesielt hvis du bor i byen! Her er det knallhard konkurranse om hvem som har den fresheste snøscooterhengeren med det beste ekstrautstyret, forteller Frank Jensen, daglig leder hos Polarservice AS i Tromsø, mens han ler.

 

ALUMINIUMSLOKK: Det er nærmest en intern konkurranse om å ha den tøffeste hengeren, men det er akseptabelt med plastlokk dersom du bor utenfor byen, skal vi tro Frank Jensen. Inntrykket hans er at nordmenn er langt mer opptatte av å “style” hengerne sine enn naboene våre i det nordlige Sverige og Finland. I Norge er mange merkebevisste og bygger gjerne på hengerne sine med ekstrautstyr. Det gjør ikke svenskene og finnene – i hvert fall ikke i samme grad.

Bare fantasien setter grenser for hvor mye du kan “style” din snøscooterhenger, skal vi tro Jensen. Derfor har vi samlet noen tips for deg som er ekstra glad i hengeren din.

Tips til en hot henger

  • Velg aluminiumsfelger og LED-lys til den.
  • Skaff aluminiumslokk (les: plastlokk går fint hvis du bor utenfor byen) – helst med takrails og ekstra markeringslys bak.
  • Skaff utstyrskasse som du kan feste under hengeren, med plass til stropper og verktøy.
  • Sett personlig preg på hengeren! Hva med å dekorere hengeren med folierte villmarksbilder eller snøscootermerker?

Selvfølgelig er det ikke ikke bare det ytre som teller. Hengeren skal først og fremst frakte snøscooteren din. Det krever gode kjøreegenskaper og pålitelighet. Husk disse tipsene til du skal kjøre med tilhenger.

De kvalitetsbevisste velger Tysse

– Mange snøscooterentusiaster bytter snøscooter hvert år og bruker den mye, og det krever en ekstra solid tipphenger. Tysse har de mest slitesterke snøscooterhengerne på markedet. De er blant annet forsterket med en hel stålplate som er knekt over langsidene og de har tre lange, kraftige hengsler med bakkestøtte som gjør at de tåler større belastninger, sier Jensen.

En snøscooter kan fort være tre meter lang og veie over 300 kilo. Tysses tilhengere har en kraftig konstruksjon, og i tillegg har hengerne sterke stroppefester som tilfredsstiller Statens vegvesens strenge krav. Trygghet på veien er topp prioritet når du skal frakte tung last.

– Du trenger heller ikke å irritere deg over at styreknivene på snøscooteren hekter seg fast i karmen på tipphengeren, ettersom bakkarmen er konstruert slik at det ikke er noen høydeforskjell mellom bunnen og karmen, forklarer Jensen.

Snøscooterhenger med utskiftbare deler

Ifølge Jensen så sparer du deg for bekymringer og penger i lengden ved å investere i norskprodusert kvalitet fra Tysse.

– Hvis du ser på konstruksjonen og materialene som er brukt på tilhengeren, skjønner du fort at dette er en varig verdi. Du vil ha glede av snøscooterhengeren din lenge, blant annet fordi at alle delene er utskiftbare.

Det tar maks én uke å få tilsendt reservedeler fra fabrikken på Osterøy og du kan få reparert hengeren din så å si overalt.

Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks funksjonalitet, statistikk og markedsføring