Norsk lavprishenger med Tysse kvalitetsstempel

Sjekk ut Tysse sin prisgunstig fritidshenger som mange vil ha stor glede av.

Tipphenger uten brems

Tilhenger 6050 har vært gjennom Tysse sitt tøffe testmiljø, og scorer høyt på sikkerhet og slitestyrke. Her får du vite mer om den rimeliste varehengeren i Tysse-familien – kanskje dekker den dine behov?

 

Solid og enkel henger

– Dette er en liten fritidshenger som har de mest grunnleggende funksjonene og som med langt v-drag gir god kontroll og vil være enkel å manøvrere for de aller fleste, sier Paal-Richard R Larsen, selger hos Tysse.  

Hengeren passer fint for deg som har begrenset med lagringsplass og som trenger en enkel tilhenger. Den har solide surrefester som hver enkelt tåler 400 kg i belastning når du sikrer lasten på korrekt vis med egnede stropper. I likhet med andre fritidshengere har den 35 cm høye karmer.

– Dette er trolig den beste og mest solide hengeren på markedet i denne prisklassen, så den er et virkelig godt kjøp. Samtidig har den noe begrensninger som gjør den for enkel for den mer kresne bruker, forklarer Larsen.

Denne hengeren ser veldig bra ut! Vi har allerede fått flere gode tilbakemeldinger fra kunder som har vært innom våre forhandlere. Utrolig lett å håndtere, fin størrelse – spesielt lengde på hengeren. – Dette må da være best i klassen, sier en entusiastisk Larsen

Vil du savne disse funksjonene?

Dersom du trenger tippefunksjon, vil ha nedfellbare karmer for mer fleksibel lasting av varer eller har behov for ekstrautstyr som flatt lokk, gitter eller netting, er ikke lavprishengeren 6050 riktig valg for deg.  Men heldigvis har Tysse en rikt sortiment, slik at du alltid finner en norsk kvalitetshenger som dekker dine behov.

Ta kontakt med en av våre forhandlere om lavprishengeren 6050 har gode nok kvaliteter for deg eller for å få råd om en tilhenger som er bedre tilpasset ditt bruksmønster!