Nå er dette Norges mest solgte tilhengermerke

For andre året på rad stikker Tysse av med tittelen "Norges mest solgte tilhengermerke" og daglig leder i Tysse, Per Steinar Osmundnes, er svært fornøyd med at Norsk kvalitet fremdeles selger godt og at tilhengerne som produseres på Osterøy utenfor Bergen, blir verdsatt over hele landet.

- Det viser seg gang på gang at har man det beste produktet, de mest kompetente ansatte og de ivrigste forhandlerne så vinner man selv i et marked med ekstrem tøff og sterk konkurranse, kommenterer Osmundnes.

Stort modellutvalg – smarte løsninger

Tysse har i en årrekke vært ledende aktør i tilhengermarkedet i Norge - da spesielt i mellomsegmentet som er blitt veldig populært blant nordmenn. Mange ønsker å være selvhjulpen og eie foran å leie, som gjør at Norge skiller seg ut med et stort antall solgte tilhengere. Tysse har tilhengermodeller fra de minste fritidsmodellene med enklere løsninger, til de kraftigste tilhengerne i XTREME-serien.

PRO-serien fra Tysse hvor du finner de mest populære modellene er kraftig forbedret de senere årene med flere nye funksjoner som er blitt tatt godt imot i markedet.

- Vi må hele tiden lytte til markedet og hva kunden ønsker. Det har resultert i at vi har oppgradert disse modellene med hengsler som forenkler påmontering av karm, noe som svært mange kunder har etterlyst. 

Salgssjef i Tysse, Kåre Stokken, forklarer videre at karmen legges enkelt i et spor i hengselet og føres på plass. I tillegg har hengselet en liten krok som strikk til presenning eller lastenett enkelt kan hektes nedom. PRO modellene er også utstyrt med elegante, innfelte karmlåser og nedfelte surrefester i bunn både på sidene og foran/bak.  "Tilhengernerden" Stokken som har vært i Tysse i over 25 år, er meget fornøyd med endringene som er gjort og forklarer at det er modell 6301NFH og 6217FS som er bestselgerne blant disse modellene. 

 

Vi har videreutviklet vårt modellsortiment de senere årene og har nå et utvalg med stor bredde som gjør at nesten uansett hva du trenger en tilhenger til, kan du få dette hos en av våre forhandlere 

Kåre Stokken, salgssjef Tysse

XTREME økning blant de røffeste tilhengerne

2022 ble et godt år for Tysse også i klassen for de mest røffe og tunge tilhengerne. Totalmarkedet er omtrent uendret, men XTREME-serien selges som aldri før. Hele 23% vekst og salgsrekorder viser at flere og flere velger Tysse når det skal handles 3.5t tilhengere.

 

Vare-, tipp- og maskinhengere har blitt veldig populær i denne kundegruppen 

Kåre Stokken, salgssjef Tysse

Nyheter til proffmarkedet både i 2022 og i 2023

 

Tilhenger med kran ble tatt godt imot med stor interesse blant proffbrukeren. Med maks løftekapasitet på hele 995kg og med uttrekk opptil 4,2m er dette en tilhenger som fikk god oppmerksomhet spesielt blant entreprenører og serviceteknikere. Vi lanserer også Varehenger med vipp (Vippeplanshenger) med kassemål på hele 520x222cm og med totalvekt 3500kg.

Vi er klar for 2023

Vurderer du å gå til innkjøp av tilhenger i år skal du vite at våre forhandlere er klar til å veilede deg slik at du kan velge den tilhengeren som er tilpasset ditt bruk og som du kan kjøre med ditt sertifikat og bil. 

 

Ønsker du selv å sjekke ut hvilken tilhenger som passer deg, klikk deg inn på «finn din tilhenger» allerede i dag og start planlegging av din nye tilhenger.

 

Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks funksjonalitet, statistikk og markedsføring