Som skapt for proffene

Med XTREME-serien tilbyr Tysse tilhengere med høy nyttelast som er skapt for å tåle ekstra påkjenninger og slitasje. Hengere som tåler røff behandling, over tid.

Hengeren for proffene

– Dette er et produkt som er utviklet etter tilbakemeldinger fra markedet og kundene, sier salgssjef Kåre Stokken. Blant flere ting; Ønsket om en enda mer robust henger.

– XTREME er en ekstra kraftig henger-serie. Du kan gjerne si at den er overdimensjonert. Vi tester alle modeller på vår egen teststasjon, hvor vi kjører den over tid med fartshumper med kraftig belastning og betydelig overlast, forklarer Løklingholm.

 

For dette er hengeren for entreprenøren. For byggmesteren. For utleiefirmaer. For elektrikeren og for skogsarbeideren.
Kort sagt, for alle som trenger en henger med høy kapasitet, gode kjøreegenskaper og lang levetid. En henger som tåler ekstra stor belastning og som på samme tid klarer seg utmerket på dårligere veiunderlag. En henger som ikke bukker under for presset, men bare ruller på, dag ut og dag inn.

– Det har selvsagt mye å si hvor tøft kunden bruker den, men vi har en utvilsom målsetting om at denne hengeren skal vare og vare, selv i et virkelig tøft miljø, sier Stokken.

– XTREME-serien er en ekstra kraftig hengerserie. Du kan gjerne si at den er overdimensjonert. 

 

Stian Løklingholm, selger

Får ros av kundene

Det er spesielt to ting Tysse får gode tilbakemeldinger på. Det første er at kundene roser kjøreegenskapene. Det er minimalt med vibrasjon og støy i hengeren, og den ligger godt på veien.

– Den oppfattes som behagelig å ha bak bilen og da føler man trygghet. Det er klart at det blir viktig for dem som kjører med henger hver eneste dag, sier Stokken.

Brukerne setter også pris på de mange fiffige småtingene som forenkler bruken.

– Vi får høre at vi har gode løsninger med tanke på karmer og justerbar karmlås. Hengerne har nedfelte surreløkker som ikke ligger i veien, men er lett å få tak i, og det er nok surrefester rundt om på hengeren, forklarer salgssjefen. understreker Løklingholm.

Hjelpen er alltid nær

En ting er levetiden, en annen er å minimere risikoen for stopp. En tilhenger i proff-segmentet må være i drift så ofte som mulig. Ruller ikke maskinhengeren kan kanskje heller ikke maskinen gå der den må. Da tikker taksameteret, og det forstår Osterøy-bedriften. Skulle uhellet være ute er derfor hjelpen både nær og rask.

Tysse har 140 forhandlere spredt over hele landet, fra Svalbard til Lindesnes. De fleste av disse har autoriserte verksteder for tilhengerreparasjoner.

– Vi har et stort forhandlernettverk. Det er alltid kort vei til rask og god hjelp. Vi sitter på komplett reservedelslager for alle våre hengere,

Bredt produktsortiment

Tysse har da et svært bredt produktsortiment. Fra fritidsbruk, via aktivt og profesjonelt bruk, og nå også da de aller tøffeste i XTREME-serien.

Sistnevnte leveres som varehenger, maskinhenger, tipphenger, vippeplanshenger og skaphenger. Blant disse igjen, mange konfigurasjonsmuligheter som lar deg tilpasse til nettopp ditt bruk.

– Hva er bestselgeren?  

– Det er veldig jevnt fordelt på de tre hovedmodellene våre, men per akkurat i dag er det nok maskinhengeren vi selger flest av, forteller selgeren.

Maskinhenger XTREME

Lav innlastingsvinkel, helsveist, bladfjærer, alu.dørkplate. Tysse XTREME er en av de sterkeste og mest holdbare tilhengerne på markedet

Varehenger XTREME

Helsveist, varmgalvanisert understell, bladfjærer, alu.dørkplate. Tysse XTREME er en av de sterkeste og mest holdbare tilhengerne på markedet

Tipphenger XTREME

Suveren tippvinkel, solid stålbunn og en svært kraftig konstruksjon. Tysse XTREME er en av de sterkeste og mest holdbare tilhengerne på markedet

Vurderer du å anskaffe Tysse Xtreme?