Hvordan sette ut båt fra henger

Sommer og båtliv nærmer seg. Det er mange fordeler med å sjøsette båten med en båthenger fra Tysse. Sjekk denne nyttige guiden for hvordan du setter ut båten trygt fra hengeren til vannet! 

Foto: Båtens Verden

En Tysse båthenger har flere smarte løsninger som gjør sjøsetting tryggere og enklere for deg som båteier. Du får vinsj med automatisk brems, slik at båten står trygt selv om du slipper sveiven. Du får utsvingbare lysbrett, disse svinges enkelt til siden og du unngår å glemme å montere dem på igjen.

De fleste modeller har selvjusterende vugger. Vuggene gir båten best mulig støtte under sjøsetting og opphaling, den gjør at båten ligger stabilt med støtte på sidene. Du slipper manuell tilpasning av ruller og det blir lettere å sjøsette om du er alene. Tysse har et bredt utvalg av båthengere og erfaring med de fleste båttyper, og hjelper deg å finne den beste hengeren for din båt. 

Se vårt store utvalg av båthengere

Her vil du finne båthengere som passer til småbåter og større båter inntil 26 fot. Våre båthenger er designet for å gjøre opptrekk, transport og oppbevaring av din båt enkelt og trygt.

Ta deg god tid når du skal sjøsette båten og følg sjekklisten for å sikre en smidig og sikker sjøsetting. Straks er du klar for sommer og båtliv!