Brukervennlighet og trafikksikkerhet i fokus

Brukervennlighet og trafikksikkerhet står høyt i fokus når vi lanserer vår nye vannscooterhenger, modell 6018. Du skal føle deg trygg på veien med vannscooteren på hengeren og det skal være enkelt å manøvrere scooteren ut og opp av vannet. Derfor har vår utviklingsavdeling lagt seg i selen for å gi deg den mest optimale vannscooterhengeren.  

Som du sikkert allerede er klar over så ble den mangeårige vannscooterforskriften opphevet på vårparten i 2017. Vannscootere kan i dag brukes på lik linje med båter i de aller fleste områder. Selv om kommunene kan fastsette lokale forskrifter om bruk av vannscooter er det nå langt flere muligheter for å nyte sommerdagene på sjøen med en leken vannscooter. 

Vi har sett at vannscootersalget har tatt av i Norge etter at begrensningene for bruk av vannscooter ble opphevet. Derfor har vi jobbet iherdig med å utvikle den beste tilhengeren for transport av vannscootere. Vi unner virkelig folk å ha det gøy på vannet. Vi er likeledes opptatt av at de med vannscooter skal føle seg komfortable og trygge også når en frakter scooteren sin til og fra sjøen

Selger i Tysse, Stian Løklingholm

Tysse gir deg ekte kvalitetsfølelse

Såvel som trafikksikkerhet og brukervennlighet legger vi sjelen vår i at alle hengere som ruller ut fra vårt verksted skal ha den beste kvaliteten. Den nye vannscooterhengeren er ikke et unntak. Her vil du oppleve den samme kvalitetsfølelsen som så mange andre eiere av Tysse tilhengere har gjort siden vi startet tilhengerproduksjon på Osterøy tilbake i 1972. 

Kilder: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/na-er-vannscooterforskriften-opphevet/id2553549/

En trygg og trafikksikker vannscooterhenger

Vanncooteren din er dyrebar, det er også og du og dine medtrafikanter. Derfor har vi lagt stor vekt på at du får festet vannscooteren din forsvarlig. Med en rekke nøye plasserte surrefester stropper du fast vannscooteren til tilhengeren og kjører trygt på motorveier og svingete landeveier.

Vi har utviklet en ekstra kraftig V-formet baugstøtte som gir ekstra stabilitet og sikrer deg forsvarlig ved oppbremsinger.

Enkel i bruk til lands og til vanns

I tillegg til de nevnte sikkerhetstiltakene justerer du enkelt scooteren på plass uten behov for ekstra verktøy. Ved hjelp av to spesialutviklede hvileskinner setter du deg på scooteren og kjøre den enkelt ut i vannet etter at du har rygget hengeren ned i sjøen. 

Tilsvarende kan du kjøre scooteren like enkelt ombord på hengeren når du er ferdig med å kose deg på bølgene. For å forsikre at scooteren din ikke blir skadet ved sjøsetting har hengeren en kjølrull som gjør at  vannscooteren glir skånsomt av og på. En annen smart løsning vi har utviklet er de oppbrettbare lysene som hindrer at du ødelegger elektronikken og lysene med vann. Utover dette har hengeren selvfølgelig vinsj og materialvalg av ypperste kvalitet.

Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks funksjonalitet, statistikk og markedsføring