Skaphenger XTREME 6431 BL 3500kg

6431AAA

Trenger du en skaphenger med det røffeste helsveiste understellet og bladfjærerer DUAL DRIVE er Skaphenger XTREME rette valget for deg! 

kr143 900,00
Bruksområde
Xtreme
Tillatt totalvekt (kg)
3500 kg
Nyttelast
2568 kg
Egenvekt
932 kg
Kassemål
370x180x180 cm
Bremser
Ja
Hjul
13" Helårsdekk
Total utvendig lengde
531 cm
Total utvendig bredde
231 cm
Total utvendig høyde
245 cm
Utenpåliggende hjul
Ja
Akslinger
2 Aksel
Demping
Bladfjær
Understell
Helsveist ramme
Lastehøyde
0 cm
Farge
Hvit
Bakdør eller baklem
Doble bakdører
Sidedør
Ingen
Topphengslet luke
Ingen
Ingen butikk valgt

Velg butikk for lagerstatus

Produktbeskrivelse

Tysse skaphengere er blant markedets kraftigste, og skapet er bygget av 12mm finèrplater med solide aluminiumslister. Kraftige karmer rundt bakdører stiver av skapet ytterligere. Platene har en kjerne av bjærkekryssfiner som er belagt med glatt og blank ABS-basert overlegg. Dette gir en overlate som er svært enkel å rengjøre, og også godt egnet til dekor om dette ønskes. Tysse skaphenger har nedfelte surrefester i stålskinner. Disse er nedfelte og kommer dermed ikke i konflikt med last.  Vær obs på at oppgitt kassemål er innvendige mål og at selve lysåpning i døråpning er ca 10 mindre grunnet dørkarm. Takrails er standard og er beregnet på ca 50kg jevnt fordelt last. Dette er ideelt til stiger, plastrør og annet gods som en ikke får med seg inne i skapvognen. 

 

Brukerfordeler

Oppbygging av skap

Oppbygging av skap

Overbygg/skap bygget av 12mm finèrplate med solide aluminiumslister. Kraftige karmer rundt bakdører stiver av skapet ytterligere. I bunn på tilhenger er det langsgående stålskinner som finèrvegg plasseres på utsiden av i en tilpasset profil som går nedenfor bunnplaten. Utenpå finèrplaten settes det i tillegg en aluminiumslist som limes inntil veggen. Når finèr er montert på utsiden, i tillegg til at  settes ned i profilen under bunnplaten vil det ikke være mulig at det rekker vann inn i tilhenger.  

Led Lykter

Led Lykter

Alle lykter på tilhenger er LED-lykter som er helt vanntette som forhindrer vanninntrenging som kan føre til dårlig kontakt og korrosjonsskader. Derfor har disse lengre levetid og du slipper å tenke på vedlikeholdskostnader på lyktene.   

Hjulskjerm med skvettlapp

Hjulskjerm med skvettlapp

For å forhindre steinsprut og slitasje er alle våre tilhengere utstyrt med skvettlapp påmontert hjulskjerm . 

Hjulskjerm

Hjulskjerm

Hjulskjerm i stål som har en kraftig innfesting som gjør at skjerm kan benyttes som stigetrinn

Lysåpning

Lysåpning

Kassemål som er oppgitt er innvendige mål. Vær obs på at selve lysåpningen i dør er mindre grunnet dørkarmen. Dørkarm bygger ca 10cm og må trekkes fra kassemål for aktuell lysåpning. 

Høyde / Bredde kassemål (cm) Høyde / Bredde lysåpning (cm)
150/150 140/139
180/150 170/139
180/180 170/169
   
Tetningslister

Tetningslister

Dører og eventuelle luker (ekstrautstyr) har påmontert pkaning for å gjøre tilhenger støvtett. 

Dørlås

Dørlås

Solide containerlåser holder døren lukket, og det følger også med hengelås FG1 for avlåsing av skaphengeren. 

Hengsler på dør

Hengsler på dør

Store bladhengsler montert i den kraftige dørkarmen gjør at dørene er solid festet og holder seg stabilt på plass i år etter år. 

Takrails

Takrails

Tysse skaphenger leveres med aluminium takrails. Disse er beregnet for ca 50kg jevnt fordelt last. Ideell til stiger, plastrør og annet gods som en ikke får med seg inne i skapvognen. 

 

Aluminiumlister

Aluminiumlister

Brede aluminiumslister gir skapet god stabilitet, samt en fin finish. Ingen rustkanter på listene som kan gi missfarging på finèrplatene. 

Bladfjær Dual Drive

Bladfjær Dual Drive

Leveres med det patenterte bladfjærsystemet Parabolic Equalizer. Gummidemper og en glideplate mot understellet gir ekstra demping og minimerer vibrasjon og støy vesentlig. Dette gjør at tilhenger får svært gode kjøreegenskaper og forhindrer vibrasjon som kan overføres fra tilhenger til bil. Parabolic Equalizer gir forbedret oppheng av fjærer, redusert støy, redusert slitasje, forbedret ytelse og forlenget levetid

Understell

Understell

Helsveist varmgalvanisert understell hvor rammevanger har lukkede profiler tilsvarende firkantrør på de områder som får mest belastning. I tillegg er traverser i understell formet som hatteprofiler for optimal styrke. 

7 års garanti

7 års garanti

Når du kjøper tilhenger hos en av våre Tysse forhandlere skal du være trygg! Melder du inn din tilhenger vil du få totalt 7års garanti på din tilhengere. Dette innebærer at reklamasjonsrett varer i to år utover normal reklamasjonstid etter forbrukerkjøpsloven. Vilkår og retningslinjer for bruk av garantien leser du mer om her.

Gjelder forbrukerkjøp av Tysse tilhenger kjøpt etter 01.01.2024. Må meldes inn senest 6 måneder etter  kjøpsdato. 

Støpselholder

Støpselholder

Unngå unødvendig slitasje på støpsel til lyskabelen. Plasser den i støpselholderen som er montert på draget på våre hengere. 

Tar lastsikring på alvor

Tar lastsikring på alvor

Velger du en Tysse skaphenger er du trygg på at mulighet for sikker og god lastsikring er ivaretatt.  Surrefester i bunn på tilhenger, som er montert i krafige surreskinner. Surreskinnene er nedfelt, og vil dermed ikke komme i konflikt ved lasting og lossing av tilhenger. Selve surrefestene er naglet til en stålplate som gir en svært solid forankring og hvert surrefeste er testet og godkjent for 600kg. Husk å bruke sertifiserte godkjente jekkestropper for optimal sikring av last.