Tipphenger XTREME 6802 3500kg

6802V2T

Bakovertipp med helsveist understell og bladfjærer DualDrive TM som sikrer minimalt med støy og vibrasjon.  Stålbunn med høy strekkfasthet som er laget for å tåle høy slitasje.

kr145 900,00
Bruksområde
Xtreme
Tillatt totalvekt (kg)
3500 kg
Nyttelast
2436 kg
Egenvekt
1064 kg
Kassemål
303x178x36 cm
Bremser
Ja
Hjul
13" Helårsdekk
Total utvendig lengde
439 cm
Total utvendig bredde
186 cm
Total utvendig høyde
109 cm
Utenpåliggende hjul
Nei
Akslinger
2 Aksel
Demping
Bladfjær
Understell
Helsveist ramme
Type tipp
Hydraulisk tipp
Nedfellbare karmer
Sider/Foran/Bak
Lastehøyde
72 cm
Ingen butikk valgt

Velg butikk for lagerstatus

Produktbeskrivelse

Bakovertipp med kassemål på 303x178 og med solid nyttelast på 2400kg. Stålbunn som tåler kraftig behandling av gravemaskinskuff. Ingen skjøt på karmer gjør at karmene er glatte innvendig slik at du slipper at masser blir hengende igjen i sidekarmer når en tipper. Tippsylinder er overdimensjonert for vekten tilhenger er beregnet på, som igjen gir økt levetid. 

  • Bladfjærer Dual DriveTM
  • Hydraulisk tipp drevet av en innebygd 12v batteripakke m/ manuell reserveløsning
  • Markesledende Knott aksler og bremser. 
  • Massive aksler og rustfrie bremsewirer
  • Baklem kan hengsles oppe og nede
  • Ekstra forsterket karm foran
  • 55 grader tippvinkel
  • Led Lykter
  • Reservehjul

Brukerfordeler

Bladfjær Dual Drive

Bladfjær Dual Drive

Leveres med det patenterte bladfjærsystemet Parabolic Equalizer. Gummidemper og en glideplate mot understellet gir ekstra demping og minimerer vibrasjon og støy vesentlig. Dette gjør at tilhenger får svært gode kjøreegenskaper og forhindrer vibrasjon som kan overføres fra tilhenger til bil. Parabolic Equalizer gir forbedret oppheng av fjærer, redusert støy, redusert slitasje, forbedret ytelse og forlenget levetid

Hydraulisk tipp

Hydraulisk tipp

Hydraulisk tipp drevet av en innebygd 12V batteripakke, og med manuell nødpumpe hvor tipp kan senkes ned ved å åpne en ventil. Manuell pumping ved heving av lasteplan. Hydraulisk tippsylinder er dimensjonert for 9 tonn, dette gjør at tilhenger tipper raskt opp og ned. I tillegg gir det lang levetid på sylinder da den har lav belastning ifht kapasitet. Tilhenger er testet til å klare minimum 40 tipp på fulladet batteri. Test er gjennomført med full last. Styretablå med nøkkel og kabel er standard og oppbevares i egen utstyrskasse. Kan også leveres med trådløs fjernkontroll. All strøm kan brytes med avtagbar nøkkel 

Strølem

Strølem

Baklem kan hengsles både oppe og nede og kan derfor benyttes til strølem ved tipping av masser

Tippvinkel

Tippvinkel

Tilhenger leveres med en kraftig tippsylinder, som gir en tippvinkel på hele 55 grader. 

Stålbunn

Stålbunn

Stålbunn i ekstra herdet står i 3mm, som tilsvarer 9mm tykkelse i normalt stål. Ingen fare for at steiner og andre gjennstander som tippes av ødelegger og river opp bunn i tilhenger. 

Låsbart rom for oppkjøringsskinner

Låsbart rom for oppkjøringsskinner

Låsbare kassetter for oppkjøringsskinner under tilhenger

Reservehjul montert

Reservehjul montert

Rervehjul er montert som standard

Led Lykter

Led Lykter

Alle lykter på tilhenger er LED-lykter som er helt vanntette som forhindrer vanninntrenging som kan føre til dårlig kontakt og korrosjonsskader. Derfor har disse lengre levetid og du slipper å tenke på vedlikeholdskostnader på lyktene.   

Karmlåser

Karmlåser

Kraftige, justerbare karmlåser for bedre låsing av karm mot hjørnestolpe 

Nedfelte surrefester

Nedfelte surrefester

Nedfelte surrefester i langsgående stålskinner som gjør at surrepunkt ikke kommer til hinder for last i tilhenger. Surrefester svinges opp ved bruk. Hvert surrefeste er godkjent for 600kg. Husk å bruke CE-merket lastestropper, for din egen og alle dine medtrafikanters sikkerhet

Understell

Understell

Helsveist varmgalvanisert understell hvor rammevanger har lukkede profiler tilsvarende firkantrør på de områder som får mest belastning. I tillegg er traverser i understell formet som hatteprofiler for optimal styrke. 

Støyreduksjon

Støyreduksjon

Støyfri fjæring grunnet ekstra gummidemper på bladfjærer. I tillegg leveres disse modellene med justerbare karmlåser som hindrer bevegelse i karmer. 

Akslinger

Akslinger

Massiv stålaksler gir vesentlig lengre levetid enn akslinger av rør. En unngår også eventuell ukontrollert innvendig korrosjon

Bremser

Bremser

Standard knott bremsedeler som sikrer hurtig tilgang på originale reservedeler. XTREME-serien leveres med rustfrie bremsewirer

Karmer

Karmer

Nedfellbare sidekarmer og bakkarm. 36cm karmhøyde og 5cm brede profilerte karmer. Forkarm er ekstra forsterket og avtagbar.  Bakkarm kan brukes som strølem. Slette flater innvendig for at masser skal slippe lett. Inge skjøt på sidekarmer.  

13 pol støpsel

13 pol støpsel

Leveres med 13 polet støpsel, som gjør at tilhenger er utstyrt med både tåkelys og ryggelys. For å få utnyttet disse lysene, betinger det 13 polet kontakt på bil.

Koblingsbokser

Koblingsbokser

Alle lyskabler går via to koblingsbokser. En er montert foran og en bak på ramme. Dette forenkler bytting avkabler og evt. montering av ekstralys. Koblingsskjema vises på lokket til boks.

Sort front og lysbrett

Sort front og lysbrett

Front og lysbrett er galvanisert, med pulverlakkert overflate som fremhever designet på tilhengeren. 

7 års garanti

7 års garanti

Når du kjøper tilhenger hos en av våre Tysse forhandlere skal du være trygg! Melder du inn din tilhenger vil du få totalt 7års garanti på din tilhengere. Dette innebærer at reklamasjonsrett varer i to år utover normal reklamasjonstid etter forbrukerkjøpsloven. Vilkår og retningslinjer for bruk av garantien leser du mer om her.

Gjelder forbrukerkjøp av Tysse tilhenger kjøpt etter 01.01.2024. Må meldes inn senest 6 måneder etter  kjøpsdato. 

Rustfrie bremsewirer

Rustfrie bremsewirer

Leveres med rustfrie bremsewirer som gir økt levetid og mindre vedlikeholdskostnader

Miljøbilder

Miljøbilder

Tipphenger XTREME 6802 3500kg
Tipphenger XTREME 6802 3500kg
Tipphenger XTREME 6802 3500kg