Kjøp varehenger PRO 6301NFH og få med utstyrspakke verdt 7.000,-

Sikre deg en trygg og robust Tysse-henger med utstyrspakke inkludert

Utstyrspakken inneholder

LED-lys

Aluminiumsfelger

Totalverdi 7.000,-

Tilbudet gjelder til 31. mai 2024

Nå med 7 års garanti

6301 NFH

Varehenger med totalvekt 2000 kg i PRO-familien

Forenklet og forbedret

6301NFH har i en årrekke vært vår bestselger, og denen modellen er nå utstyrt med flere ny funksjoner. I tillegg får du nå modellen med LED-Lys og aluminiumsfelger til en verdi på kr 7.000,-

Hvem kjenner seg ikke igjen i å sikte og prøve å treffe alle hengslene når karmen skal settes på igjen? Dette er ikke lengre en problemstilling når du velger våre tilhengere med nedfellbare sider! De har solide, egendesignede hengsler i rustfritt materiale med et spor i delen som er montert på tilhengeren. Karmen legges enkelt ned i dette sporet og føres på plass. Så enkelt, så genialt.

Benytter du presenning eller et tilhengernett når du er ute og kjører med tilhengeren, har NFH-serien også fått på plass en fin detalj på selve hengslet. Her er det en egen krok som strikket til presenningen eller nettet kan hektes nedom.

– Det er viktig å si at kroken på hengselet ikke er et surrefeste som skal benyttes til sikring av last, men ideell til sitt bruk – som for eksempel strikk til din presenning. 

Karmene har i tillegg fått oppgradert design, og er nå utstyrt med avtagbare hjørnestolper og elegante innfelte karmlåser. Du åpner karmen ved å vippe ut det integrerte håndtaket i endebeslaget på karmen. Alle karmer kan åpnes helt uavhengig av hverandre da disse er låst mot en hjørnestolpe.

Enda flere surrefester gjør det lettere for brukeren å sikre lasten optimalt, og vi setter det viktige temaet rundt lastsikring skikkelig på dagsorden.

Markedssjef i Tysse, Gisle Låstad.

PRO-hengerne skiller seg ut med muligheter for økt nyttelast, utvidede kassestørrelser, en rekke tilleggsfunksjoner og robust utførelse. Disse modellene er våre mest populære på grunn av deres evne til å håndtere tunge belastninger, tilby romslig plass og levere pålitelig ytelse.

Visste du at.....

...du har lov å trekke tilhenger over 750 kg totalvekt selv om du kun har B-sertifikat så lenge totalvekt av bil og tilhenger tilsammen ikke overstiger 3500 kg.

Nye regler fra mars 2022 gir nå også anledning til at alle tilhengere kan kjøres i 80 km/t uavhengig om tilhenger har brems eller ikke. 

Har du BE-sertifikat?

Med BE-sertifikat kan du kjøre hvilken som helst av våre tilhengere. Det du må passe på er at aktuell vekt (vekt av tilhenger + last) ikke overstiger det bilen din kan trekke.

Surrefester er testet og godkjent

Tysse har testet og godkjent både surrefester og surrefestenes bolting til henger i alle modeller. Surrefester som er montert i stålskinner er godkjent for 600 kg per surrefeste. Det betyr at du alltid kan være trygg på at tingene dine er forsvarlig festet, så lenge du har gode nok stropper og benytter disse rett.

Vet du litt mer om hva du forventer av din kommende tilhenger nå?