Båthenger 6261 1500Kg

6261K03

Vi feirer 60 år med jubileumspris kr 44.990,- (pris 2023 kr 52.990,-)
Praktisk båthenger med LED-lys, selvjusterende vugge og brems, perfekt for store båter opptil 23 fot

kr44 990,00
Bruksområde
Fritid
Tillatt totalvekt (kg)
1500 kg
Nyttelast
1137 kg
Egenvekt
363 kg
Båtlengde
23 ft
Bremser
Ja
Hjul
14" Helårsdekk
Total utvendig lengde
686 cm
Total utvendig bredde
231 cm
Total utvendig høyde
0 cm
Utenpåliggende hjul
Ja
Akslinger
1 Aksel
Demping
Torsjon
Understell
Skrudd ramme
Selvjusterende vugge
Ja
Bruksområde båt
Båt
Ingen butikk valgt

Velg butikk for lagerstatus

Produktbeskrivelse

6261 er perfekt for store båter opptil 23 fot. Båthengeren har flere fordeler som gjør den til et utmerket valg for båteiere. Den har en selvjusterende vugge som sikrer trygg og enkel opphaling og sjøsetting av båten. Kjølrullene er laget av slitesterke materialer og har en skråkant som reduserer slitasje på skrog og ruller. Båthengeren har også vanntette LED-lykter, regulerbare surrefester og pålitelige bremser for ekstra sikkerhet. Med disse funksjonene blir håndteringen av båten enklere, tryggere og mer pålitelig.

  • Selvjusterende vugge: Selvjusterende vugger sikrer trygg og enkel opphaling og sjøsetting av båten. Når båt treffer kjølrulle, presses denne ned og armer justeres automatisk til skrog. Vuggen følger vinkel på båt, styrer båten i rett posisjon og den gjør at båten ligger stabilt med støtte på sidene. Med denne funksjonen får båten best mulig støtte under hele opphalingen og sjøsettingen, og du unngår behovet for manuell tilpasning av ruller, noe som gjør det spesielt praktisk når du håndterer båten alene.
  • Kjølruller med suverene rulleegenskaper: Vår båthenger har kjølruller laget av svært slitesterke materialer, med en skråkant som leder båten mot senteret av rullen. Dette reduserer slitasjen på både skrog og ruller, og sikrer god styring av båten. Korrosjonsbeskyttet hylse i kjølrullene samt bolter gir ekstra holdbarhet.
  • Forenkler bunnsmøring: Begrenset antall ruller gir båten støtte der behovet er størst, og gjør at du kommer lettere til når båten skal bunnsmøres. 
  • Kraftig baugstøtte: Vår baugstøtte er helsveist og varmgalvanisert, og kan justeres både i høyde og lengderetning. Den er utstyrt med en massive V-blokkstøtter med mange justeringsmuligheter som sikrer en stabil støtte til båtens baug.
  • Pålitelig vinsj med automatisk brems: Vi leverer våre båthengere med pålitelige vinsjer utstyrt med automatisk brems for ekstra sikkerhet. Båten står trygt selv om du slipper sveiven og har enkel inn- og utrulling av båndet. Når du skal trekke opp båten så kan du trekke ut båndet fra vinsjen uten å sveive. 
  • Utsvingbare lysbrett: Lysbrettene kan enkelt svinges til siden for å unngå skade på lyssystemet under opptrekking og sjøsetting av båten. Ingen behov for å demontere lysbrettene eller løsne kabler.
  • Vanntette LED-lykter: Den store fordelen med LED-lys er at de er vanntett og dermed reduserer potensialet for dårlig kontakt og korrosjonsskader. LED-lyktene er spesielt robuste mot veisalt, vann i veibanen, nedbør og sjøvann. Dette er særlig viktig for båthengere, som er konstant eksponert for vann, inkludert vann fra båten etter at den er trukket opp på land.Som et resultat har disse lysene lengre levetid og redusert behov for vedlikehold.
  • Hjulskjermer i plast: Hjulskjermene på våre båthengere er laget av plast for å eliminere skarpe kanter som kan skade båten under opptrekking og sjøsetting av båten.
  • Regulerbare surrefester: Båthengeren har regulerbare surrefester som gir bedre tilpasningsevne. Med ulike skrogformer er det avgjørende å kunne justere surrefestene på hengeren for å sikre optimal stropping av båten. Øyefestene kan enkelt plasseres hvor man vil etter behov. 
  • Kvalitetsbremser: Med bremser fra en av verdens mest anerkjente leverandører og rustfrie bremsewirer, tilbyr vi deg en båthenger med lengre levetid og lavere vedlikeholdskostnader. De pålitelige bremsene gir ekstra trygghet og forbedret kjøreopplevelse, spesielt på lengre turer på veier med høy fart og tung last. Håndbrekk på båthengeren gjør også opptrekking og sjøsetting tryggere.

Brukerfordeler

Utsvingbare lysbrett

Utsvingbare lysbrett

Ved sjøsetting og opptrekk svinges lysbrettene enkelt ut til siden og fremover, og er montert slik at de vil ha god avstand både sjøvann og båtens skrog. Denne løsningen  beskytter lyssystemet og en slipper å demontere lysbrettene, og det er heller ikke behov å løsne lyskabel eller koble fra strøm. 

Hjulskjerm

Hjulskjerm

Hjulskjerm i plast gir ingen skarpe kanter som båt kan ta skade av. 

Med eller uten brems

Med eller uten brems

Denne modellen leveres med brems, noe som gir ekstra trygghet og forbedret kjøreopplevelse. Tilhengerens påløpsbrems aktiveres automatisk når bilen bremser, noe som gir kortere bremselengde og bedre kontroll, spesielt ved høy fart og tung last. Håndbremsen gir ekstra sikkerhet ved av- og påkobling, samt ved opphaling og sjøsetting av båten. Brukes tilhenger over avstander, på veier med høy fart og ofte med tung last,  er det anbefalt å velge en tilhenger med brems. 

Stroppepunkt

Stroppepunkt

Tilhengeren er utstyr med tre stroppepunkt på hver side av båthengeren. Løse surrefester kan kjøpes som ekstrautstyr. Disse kan ettermonteres på rammevanger og plasseres etter behov.

Selvjusterende vugge

Selvjusterende vugge

Med selvjusterende vugge slipper du manuell justering av ruller. Vuggene er opplagret i et svingbart punkt i rammevangene som medfører at vugge følger vinkel til båten fra båten treffer bakerste kjølrull i vuggen,  til båt er på plass på båthengeren. Selvjusterende vugge gir båten optimal støtte under hele opptrekk og sjøsetting, den gjør at båten alltid ligger bent og med støtte på sidene. Når båthengeren din er utstyrt med selvjusterende vugge vil en lett kunne betjene opptrekk og sjøsetting alene. Armene på vuggen kan settes i flere posisjoner for optimal vektbalanse.  Kjølruller har god skråkant inn mot senter på rull. Dette for å gi god styring slik at båten sentrerer på rullen. Massive gummihjul med ribber på vuggen, gir gode rulleegenskaper samtidig som elastisiteten i ribbene hindrer for stor punktbelastning på skroget. Med massive hjul slipper en også risko for lekkasje slik en kan oppleve med luftfylte hjul. 

Kjølruller

Kjølruller

Kvalitetsruller med svært god gummikvalitet og korrosjonsfri hylse gir ekmt  rulleegenskaper. Totalt 4 kjølruller; 2 i hver vugge. 

Baugstøtte

Baugstøtte

Kraftig regulerbar baugstøtte med massive v-blokkstøtter mot baug. Baugstøtten kan jsteres både i høyde- og lengderetning på båthenger. V-blokk braketter med mange justeringsmuligheter for optimal tilpasning til baug og til festeøye i baug. Baustøtten er helsveist og varmgalvanisert. 

Ramme

Ramme

om har dimensjon 100 mm høyde og 50 mm bredde. Kombinasjonen kraftige rammevanger og jevnt fordelt med traverser utgjør en konstruksjon med høy bæreevne. 

LED Lykter

LED Lykter

Alle lykter på tilhenger er LED-lykter som er helt vanntette som forhindrer vanninntrenging som kan føre til dårlig kontakt og korrosjonsskader. Derfor har disse lengre levetid og du slipper å tenke på vedlikeholdskostnader på lyktene.   

13 pol støpsel

13 pol støpsel

Leveres med 13 polet støpsel, som gjør at tilhenger er utstyrt med både tåkelys og ryggelys. For å få utnyttet disse lysene, betinger det 13 polet kontakt på bil.

7 års garanti

7 års garanti

Når du kjøper tilhenger hos en av våre Tysse forhandlere skal du være trygg! Melder du inn din tilhenger vil du få totalt 7års garanti på din tilhengere. Dette innebærer at reklamasjonsrett varer i to år utover normal reklamasjonstid etter forbrukerkjøpsloven. Vilkår og retningslinjer for bruk av garantien leser du mer om her.

Gjelder forbrukerkjøp av Tysse tilhenger kjøpt etter 01.01.2024. Må meldes inn senest 6 måneder etter  kjøpsdato. 

Nesehjul

Nesehjul

Tilhenger er utstyrt med nesehjul som forenkler av- og påkobling av tilhenger. 

Rustfrie bremsewirer

Rustfrie bremsewirer

Leveres med rustfrie bremsewirer som gir økt levetid og mindre vedlikeholdskostnader

Miljøbilder

Miljøbilder

Båthenger 6261 1500Kg
Båthenger 6261 1500Kg
Båthenger 6261 1500Kg
Båthenger 6261 1500Kg
Båthenger 6261 1500Kg