Nye båthengere fra Tysse i 2024

Oppdag Tysse sine nyeste båthengere, fra vår minste og rimeligste henger – 6022, 6251 i en ny vektklasse for Tysse og våre nye hengere til rotasjonsstøpte båter som dem i River-serien. Våre båthenger er designet for å gjøre opptrekk, transport og oppbevaring av din båt enkelt og trygt. Du kan kjøpe Tysse båthenger hos våre forhandlere over hele landet.

Se vårt store utvalg av båthengere

Her vil du finne båthengere som passer til småbåter og større båter inntil 26 fot. Våre båthenger er designet for å gjøre opptrekk, transport og oppbevaring av din båt enkelt og trygt.

Tysse 6022

Vår minste og rimeligste henger. Liten og lett ubremst båthenger til de minste båtene! Kjølruller av svært god kvalitet gir deg gode rulleegenskaper. Regulerbare sidestøtter, nesehjul, solid baugstøtte og vinsj er standard.

Totalvekt

600 kg

Nyttelast

473 kg

Båtlengde

Inntil 15 fot

Brems

Nei

Tysse 6251

Nyhet med 1800 kg totalvekt. Modellen har brems og regulerbar baugstøtte med Goliath-vinsj. To selvjusterende vugger gir optimal sikring av din båt under opptrekk og sjøsetting. Kjølruller av svært god kvalitet gir deg gode rulleegenskaper. Leddet lysbrett med LED-lys svinges lett ut til siden. Standard er kraftig nesehjul, vinsj og rustfrie bremsewirer.

Totalvekt

1800 kg

Nyttelast

1353 kg

Båtlengde

Inntil 23 fot

Brems

Ja

Båthenger for rotasjonsstøpte båter

Med rulleskinner er Tysse sin RS-SERIE spesialtilpasset rotasjonsstøpte båter. Enkel justering av skinner gjør at tilhengeren lett kan tilpasses forskjellige båter. Ideell til blant annet Pioner, River, Steady og Hasle SummerFun. 

Tysse 6025RS

Modellen har regulerbar baugstøtte med vinsj og rulleskinner som kan tilpasses Pioner, River, Steady, Hasle Summer Fun og andre. Enkel justering av skinner gjør at tilhengeren lett tilpasses båter. Utsvingbare lys svinges lett ut til siden. Standard med vinsj og nesehjul.

Totalvekt

750 kg

Nyttelast

562 kg

Båtlengde

Inntil 15 fot

Brems

Nei

Tysse 6024RS

Modellen har regulerbar baugstøtte med vinsj og rulleskinner som kan tilpasses rotasjonsstøpte båter som Pioner og River. Enkel justering av skinner gjør at tilhengeren lett tilpasses båter. Utsvingbare lys svinges lett ut til siden. Standard med vinsj og nesehjul.

Totalvekt

750 kg

Nyttelast

500 kg

Båtlengde

Inntil 18 fot

Brems

Nei

Tysse 6025RS

Båtmodell River 350

Forbered deg på båtsesongen og kom deg ut på vannet!

Om ikke du allerede har henger til båten, kan du gå gjennom lengde og bredde på båten og aktuell vekt. Vær obs på at noen båtleverandører kun opplyser om tørrvekt uten motor, så du må inkludere utstyr, drivstoff, vann i tanker, anker, tauverk og liknende. Husk også at plastbåter trekker vann over tid, og vil ha en høyere vekt enn oppgitt av produsent.

Har du spørsmål angående hvilken type båthenger som passer best for deg? Våre forhandlere over hele landet er klare til å hjelpe deg med å finne den ideelle løsningen for din båt. Med Tysse sin omfattende erfaring med ulike båttyper, er vi sikre på å finne den optimale hengeren som dekker dine behov.

Ta med informasjonen om båten din til nærmeste forhandler og få råd om riktig båthengermodell. Formen på kjølen kan også være noe å ta hensyn til i valg av vuggeløsning. Det finnes ekstrautstyr for det meste, så ikke uro deg.

Kåre Stokken, tidligere salgssjef i Tysse

Foto: Båtens Verden

Båt på henger Lav.jpg

Valg av båthenger

Å velge riktig båthenger er nøkkelen til en trygg og problemfri frakt av båt. Enten du er en erfaren sjøfarer eller en fersk båteier, her er noen enkle prinsipper for å gjøre ditt valg lettere.

IMG_7619 (Stor).jpg

Hvordan sette ut båt fra henger

Det er mange fordeler med å sjøsette båten med en båthenger fra Tysse. Sjekk denne nyttige guiden for hvordan du setter ut båten trygt fra hengeren til vannet!

DJI_0414 Lav.jpg

Hvordan trekke opp båt med henger

Det er mange fordeler med å trekke opp båten med en båthenger fra Tysse. Sjekk denne nyttige huskelisten for hvordan du får båten trygt opp på båthengeren!