Båthenger 6022 600kg

6022A60

Vår minste og rimeligste henger. Liten og lett ubremst båthenger til de minste båtene! Kjølruller av svært god kvalitet gir deg gode rulleegenskaper. Regulerbare sidestøtter, nesehjul, solid baugstøtte og vinsj er standard.

kr14 990,00
Bruksområde
Fritid
Tillatt totalvekt (kg)
600 kg
Nyttelast
473 kg
Egenvekt
127 kg
Båtlengde
16 ft
Bremser
Nei
Hjul
13" Helårsdekk
Total utvendig lengde
460 cm
Total utvendig bredde
156 cm
Total utvendig høyde
0 cm
Utenpåliggende hjul
Ja
Akslinger
1 Aksel
Demping
Torsjon
Understell
Skrudd ramme
Selvjusterende vugge
Nei
Bruksområde båt
Båt
Ingen butikk valgt

Velg butikk for lagerstatus

Produktbeskrivelse

Vår minste og rimeligste båthenger er perfekt for små båter. Den har kjølruller som gir suveren støtte og reduserer slitasje på skrog og ruller. Med justerbar baugstøtte og pålitelig vinsj er båten trygg og enkel å håndtere. 

  • Kjølruller med suverene rulleegenskaper: Vår båthenger har kjølruller laget av svært slitesterke materialer, med en skråkant som leder båten mot senteret av rullen. Dette reduserer slitasjen på både skrog og ruller, og sikrer god styring av båten. Fremre kjølrull kan justeres i lengderetning. Korrosjonsbeskyttet hylse i kjølrullene samt bolter gir ekstra holdbarhet.
  • Justerbare sidestøtter: Sidestøtter er justerbare i høyden for å gi best mulig støtte til båten. Massive gummihjul med ribber gir gode rulleegenskaper samtidig som elastisiteten i ribbene hindrer for stor punktbelastning på skroget. Med massive hjul slipper en også risiko for lekkasje slik en kan oppleve med luftfylte hjul. 
  • Justerbar baugstøtte: Baugstøtten kan justeres både i høyde og lengderetning. Den er utstyrt med en massiv V-blokkstøtte som gir stabil støtte til båtens baug.
  • Lys: Fastmonterte lamper som det ikke er behov for å fjerne når man laster båten på tilhengeren eller sjøsetter den fra tilhengeren. De elektriske ledningene ligger helt skjult og godt beskyttet inne i tilhengerens understell.
  • Plasthjulskjermer: Hjulskjermene på våre båthengere er laget av plast for å eliminere skarpe kanter som kan skade båten under opptrekking og sjøsetting av båten.

Brukerfordeler

Hjulskjerm

Hjulskjerm

Hjulskjerm i plast gir ingen skarpe kanter som båt kan ta skade av. 

13 pol støpsel

13 pol støpsel

Leveres med 13 polet støpsel, som gjør at tilhenger er utstyrt med både tåkelys og ryggelys. For å få utnyttet disse lysene, betinger det 13 polet kontakt på bil.

7 års garanti

7 års garanti

Når du kjøper tilhenger hos en av våre Tysse forhandlere skal du være trygg! Melder du inn din tilhenger vil du få totalt 7års garanti på din tilhengere. Dette innebærer at reklamasjonsrett varer i to år utover normal reklamasjonstid etter forbrukerkjøpsloven. Vilkår og retningslinjer for bruk av garantien leser du mer om her.

Gjelder forbrukerkjøp av Tysse tilhenger kjøpt etter 01.01.2024. Må meldes inn senest 6 måneder etter  kjøpsdato. 

Kjølruller med suverene rulleegenskaper

Kjølruller med suverene rulleegenskaper

Båthenger 6022 er utstyrt med kjølruller laget av svært slitesterke materialer, med en skråkant som leder båten mot senteret av rullen. Dette reduserer slitasjen på både skrog og ruller, og sikrer god styring av båten. Fremre kjølrull kan justeres i høyde og i lengderetning, og bakre i høyderetning. Korrosjonsbeskyttet hylse i kjølrullene samt bolter gir ekstra holdbarhet.

Justerbare sidestøtter

Justerbare sidestøtter

Sidestøtter er justerbare i høyden for å gi best mulig støtte til båten. Massive gummihjul med ribber gir gode rulleegenskaper samtidig som elastisiteten i ribbene hindrer for stor punktbelastning på skroget. Med massive hjul slipper en også risiko for lekkasje slik en kan oppleve med luftfylte hjul.

Justerbar baugstøtte

Justerbar baugstøtte

Regulerbar baugstøtte. Den er utstyrt med en massiv V-blokkstøtte som gir stabil støtte til båtens baug.

Med eller uten brems

Med eller uten brems

Denne modellen leveres uten brems og er ideell for korte turer med mindre behov for høy totalvekt. Tilhengere uten brems har en maksimal totalvekt på 750 kg og kan kjøres i hastigheter opptil 80 km/t. Sjekk vognkortet på bilen din for å se hvor mye den kan trekke uten brems. Vær oppmerksom på at vekten som er oppgitt i vognkortet er den aktuelle vekten (egenvekt + last), noe som betyr at du kan kjøre en tilhenger med en totalvekt på 750 kg så lenge den aktuelle vekten ikke overstiger det bilen kan trekke.

Lykter

Lykter

Fastmonterte lamper som det ikke er behov for å fjerne når man laster båten på tilhengeren eller sjøsetter den fra tilhengeren. De elektriske ledningene ligger helt skjult og godt beskyttet inne i tilhengerens understell.

Støpselholder

Støpselholder

Unngå unødvendig slitasje på støpsel til lyskabelen. Plasser den i støpselholderen som er montert på draget på våre hengere. 

Båthenger  6022 600kg