Biltilhenger 6372 m/tipp 2600kg

6372S00

Biltilhenger 6372 - Elegant, brukervennlig, kjørekomfort! Sjekk ut alle detaljene på biltilhenger 6372. 

kr97 900,00
Bruksområde
Pro
Tillatt totalvekt (kg)
2600 kg
Nyttelast
1885 kg
Egenvekt
715 kg
Kassemål
500x200x10 cm
Bremser
Ja
Hjul
13" Helårsdekk
Total utvendig lengde
691 cm
Total utvendig bredde
246 cm
Total utvendig høyde
110 cm
Utenpåliggende hjul
Ja
Akslinger
2 Aksel
Demping
Torsjon
Understell
Skrudd ramme
Lastehøyde
52 cm
Påkjøring
Tipp
Ingen butikk valgt

Velg butikk for lagerstatus

Produktbeskrivelse

Romslig tilhenger med lasteplan på 500x200cm gjør at selv store SUV-er kan transporteres på denne tilhenger. Det er trygt og ekelt å få bil på og av denne tihengeren. Tippen betjenes av en manuell pumpe, og etter noen sekunders jekkejobb kan bilen kjøres på pålass. Justerbar innkjøringsvinkel gjør at biler med lav bakkeklaring ikke får problemer.  Biltilhenger 6372  leveres standard med aluminiumfelgerl og LED Lys. Lav tyngdepunkt og med lave skjermer for å unngå problem å åpne dører på bilen en transporterere. Bunn i tilhenger er også tilrettelagt for stropping, i tillegg til at det er perforerte hull til hjulstoppere. Trinse til vinsj kan justeres i front på tihenger for å tilpasse bil som skal trekkes opp på tilhenger. I tillegg er det integrert utstyrskasse i bunn på tilhenger foran. 

Brukerfordeler

13 pol støpsel

13 pol støpsel

Leveres med 13 polet støpsel, som gjør at tilhenger er utstyrt med både tåkelys og ryggelys. For å få utnyttet disse lysene, betinger det 13 polet kontakt på bil.

Hydraulisk tipp

Hydraulisk tipp

Hydraulisk tipp med kraftig sylinder gjør på og avkjøring av bil trygt og enkelt. Kun 11 grader innkjøringsvinkel. Her slipper en bruk av oppkjøringsskinner!

Tilpasset hjulstoppere

Tilpasset hjulstoppere

Det er perforerte hull i bunn på tilhenger tilpasset hjulstoppere slik at en enkelt får plassert bilen slik at tilhenger får optimal kulevekt

Aluminiumsfelger

Aluminiumsfelger

Modell 6372 leveres standard med aluminiumsfelger

Integrert utstyrskasse

Integrert utstyrskasse

6372 leveres med integrert utstyrskasse i bunn på tilhenger. Ideelt for oppbevaring av blant annet stropper og hjulgrimer

Hjulskjermer

Hjulskjermer

Høyde fra bunn i tilhenger til toppen av hjulskjerm er det kun 15cm. Dette gjør at selv med lave biler ikke vil ha noen problem med å åpne dørene på bilen. Hjulskjermer har en solid innfesting og midtpartiet på skjerm kan brukes som stigebrett.

Vinsj

Vinsj

Handvinsj Goliath TPV1600 med stålwire. To monteringsmuligheter for trinse til vinjs på fronten av tilhenger

LED Lykter

LED Lykter

Alle lykter på tilhenger er LED-lykter som er helt vanntette som forhindrer vanninntrenging som kan føre til dårlig kontakt og korrosjonsskader. Derfor har disse lengre levetid og du slipper å tenke på vedlikeholdskostnader på lyktene.  Posisjonslykter på smidig gummiarm montert foran. 

7 års garanti

7 års garanti

Når du kjøper tilhenger hos en av våre Tysse forhandlere skal du være trygg! Melder du inn din tilhenger vil du få totalt 7års garanti på din tilhengere. Dette innebærer at reklamasjonsrett varer i to år utover normal reklamasjonstid etter forbrukerkjøpsloven. Vilkår og retningslinjer for bruk av garantien leser du mer om her.

Gjelder forbrukerkjøp av Tysse tilhenger kjøpt etter 01.01.2024. Må meldes inn senest 6 måneder etter  kjøpsdato. 

Rustfrie bremsewirer

Rustfrie bremsewirer

Leveres med rustfrie bremsewirer som gir økt levetid og mindre vedlikeholdskostnader

Miljøbilder

Miljøbilder

Biltilhenger 6372 m/tipp 2600kg
Biltilhenger 6372 m/tipp 2600kg
Biltilhenger 6372 m/tipp 2600kg