Tilhenger 6177 tipp 750 kg

6177B04

Med stort kassevolum, manuell tippfunksjon og forsterket bakkarm er 6177 svært brukervennlig. Perfekt for deg med B-sertifikat som vil ha en bremset tilhenger på 750 kg med god plass og funksjonalitet til en rinelig pris.

kr24 990,00
Bruksområde
Fritid
Tillatt totalvekt (kg)
750 kg
Nyttelast
509 kg
Egenvekt
241 kg
Kassemål
250x132x35 cm
Bremser
Ja
Hjul
13" Helårsdekk
Total utvendig lengde
394 cm
Total utvendig bredde
176 cm
Total utvendig høyde
90 cm
Utenpåliggende hjul
Ja
Akslinger
1 Aksel
Demping
Torsjon
Understell
Skrudd ramme
Type tipp
Manuell tipp
Nedfellbare karmer
Foran/Bak
Lastehøyde
53 cm
Ingen butikk valgt

Velg butikk for lagerstatus

Produktbeskrivelse

Med stort kassevolum, manuell tippfunksjon og forsterket bakkarm er 6177 svært brukervennlig. Du kan enkelt kjøre gressklipperen eller hagemaskinen rett opp på lasteplanet, vippe opp tilhengeren for å tømme grus eller jord direkte på ønsket sted, eller frakte hageavfall.

Denne modellen er et godt valg for deg med B-sertifikat, gjerne elbil, som ønsker en bremset tilhenger på 750 kilo med god plass og mye funksjonalitet for pengene. Med utenpåliggende hjul får tilhengeren gode kjøreegenskaper og lav innlastingshøyde. Med bremser fra en av verdens mest anerkjente leverandører og rustfrie bremsekabler, tilbyr 6177-modellen lengre levetid og lavere vedlikeholdskostnader. De pålitelige bremsene gir ekstra trygghet og en forbedret kjøreopplevelse, spesielt på lengre turer på veier med høy fart og tung last. Bremsene gjør det mulig å parkere hvor som helst og gir kortere bremselengde.

Et bredt utvalg av ekstrautstyr er tilgjengelig for 6177. Det mest populære ekstrautstyret er presenning. En formsydd presenning beskytter lasten mot vær og vind og holder det du transporterer tørt. I tillegg beskytter den tilhengeren når den lagres utendørs. Bøyler for presenningen skaper et lite "møne" slik at vannet renner av i stedet for å samle seg som et basseng. Hva med å kjøpe et lokk? Det vil gjøre det mulig å bruke tilhengeren som bod for lagring av hagemaskiner over vinteren.

Brukerfordeler

Nesehjul

Nesehjul

Tilhenger er utstyrt med nesehjul som forenkler av- og påkobling av tilhenger. 

13 pol støpsel

13 pol støpsel

Leveres med 13 polet støpsel, som gjør at tilhenger er utstyrt med både tåkelys og ryggelys. For å få utnyttet disse lysene, betinger det 13 polet kontakt på bil.

Hjulskjerm med skvettlapp

Hjulskjerm med skvettlapp

For å forhindre steinsprut og slitasje er alle våre tilhengere utstyrt med skvettlapp påmontert hjulskjerm . Våre varehengere med utepåliggende hjul leveres med to typer hjulskjerm. Varehener Fritid har plastskjerm og Varehenger PRO leveres med stålskjerm

7 års garanti

7 års garanti

Når du kjøper tilhenger hos en av våre Tysse forhandlere skal du være trygg! Melder du inn din tilhenger vil du få totalt 7års garanti på din tilhengere. Dette innebærer at reklamasjonsrett varer i to år utover normal reklamasjonstid etter forbrukerkjøpsloven. Vilkår og retningslinjer for bruk av garantien leser du mer om her.

Gjelder forbrukerkjøp av Tysse tilhenger kjøpt etter 01.01.2024. Må meldes inn senest 6 måneder etter  kjøpsdato. 

13

13" helårsdekk

Våre varehengere leveres med 13” helårsdekk M+S. Helårsdekk er godkjente for bruk på alle fører, men om en kjører mye på snø og is, er det ikke tvil om at piggfrie vinterdekk eller piggdekk gir bedre veigrep. Kunder i områder med mye snø og isdekke på veiene bør vurdere pigg/piggfrie vinterdekk til bruk på vinteren. Tysse selger dette som ekstrautstyr til de fleste hjuldimensjoner.

Bunnplate av finsk kvalitetsfinèr

Bunnplate av finsk kvalitetsfinèr

12mm bunnplate av høy kvalitet med sklisikker overflate. Finsk kvalitestsfinèr med overflate av tett film, og er ikke perforert som wiremønstrede plater. Denne type plater tåler mye fukt og er også kantforseglet. Nagler og skruer vil holde bedre over tid i finèrplate som har høy kvalitet (hengsler, surrefester, innfesting av plate)

Rustfrie bremsewirer

Rustfrie bremsewirer

Leveres med rustfrie bremsewirer som gir økt levetid og mindre vedlikeholdskostnader

Tipp

Tipp

Tilhenger kan tippes, og leveres med forsterket bakkarm som gir en trygg og god påkjøring av utstyr. Tilhenger tippes lett opp manuelt, og legges ned igjen når last som blir kjørt på når frem til tipp-punktet på tilhenger. Lastplanet låses mot understell med to kraftige låser i forkant av tilhenger.   

Karmer

Karmer

Denne modellen leveres med nedfellbar for- og bakkarm. Karmhøyde er 35cm som gir stort volum på lasteplanet. Alle karmer har en dyp profil på 35mm for å gi størst mulig stivhet og styrke. I tillegg er hjørnestolper knekt så de følger profilen til sidekarm. Dette sammen med høy plattetykkelse gjør at en får stor styrke der den trenger det meste. Våre tipphengere er utstyrt med forsterket bakkarm for påkjøring av maskiner og utstyr. Karmen har en ekstra stålplate montert, solide hengsler med bakkestøtte og i tillegg er karm vinklet slik at den ikke kommer over bunn i tilhenger når karm er lagt ned. .  For enklere rengjøring av tilhenger har karm foran en tett profil nede mot bunnplaten for å unnga at det samler seg smuss og skitt. 

LED Markeringslykt

LED Markeringslykt

Varehengere med utvendige hjul på kasse har påmontert LED markeringslys i front.  

Tar lastsikring på alvor

Tar lastsikring på alvor

Surrefester i bunn på tilhenger, som er montert med innfesting i finèr og i sidekarm.  Ved at den blir festet i sidekarmen i stål, gjør at den da får en bedre innfesting enn om den kun var festet i finèr. Surrefester og innfesting er sertifisert og godkjent for 400kg pr feste. Husk å bruke sertifiserte godkjente jekkestropper. Tysse selger dette som ekstrautstyr dimensjonert for bruk i tilhengere

Støpselholder

Støpselholder

Unngå unødvendig slitasje på støpsel til lyskabelen. Plasser den i støpselholderen som er montert på draget på våre hengere. 

Miljøbilder

Miljøbilder

Tilhenger 6177 tipp 750 kg
Tilhenger 6177 tipp 750 kg
Tilhenger 6177 tipp 750 kg