Tilhenger 6267 skrutipp 1300Kg

6267H03

Scooterhenger med kassemål  366x150x35, skrutipp og forsterket bakkarm 

kr50 990,00
Bruksområde
Pro
Tillatt totalvekt (kg)
1300 kg
Nyttelast
902 kg
Egenvekt
398 kg
Kassemål
366x150x35 cm
Bremser
Ja
Hjul
14" Helårsdekk
Total utvendig lengde
533 cm
Total utvendig bredde
196 cm
Total utvendig høyde
93 cm
Utenpåliggende hjul
Ja
Akslinger
1 Aksel
Demping
Torsjon
Understell
Skrudd ramme
Type tipp
Manuell tipp med skru
Nedfellbare karmer
Foran/Bak
Lastehøyde
58 cm
Ingen butikk valgt

Velg butikk for lagerstatus

Produktbeskrivelse

Tilhengenger med krakftig skrutipp og med surrespunkt nedfelt i surreskinner i bunn på begge sider. Hvert surrefeste er godkjent for 600kg. Husk å bruke CE-merket lastestropper, for din egen sikkerhet samt alle dine medtrafikanter. Tipphengselet på Tipphenger PRO består av 5mm plater som er festet på rammevange og v-drag. Sammenføyningene mellom disse platene består av en stålhylse med veggtykkelse på 5mm og en massiv bolt med diameter 25mm. Forsterket bakkarm med hel stålplate og konstruert slik at det ikke er noen høydeforskjell mellom bunn og karm når bakkarm er lagt ned. Bakkarm er også forsterket med 3stk lange, kraftige hengsler med bakkestøtte som gjør at den tåler belastningen av småmaskiner, snøscooter og lignende. Lastekasse låses til understell ved hjelp av kraftige justerbare tipplåser.

Brukerfordeler

Brems

Brems

Denne modellen leveres med brems, noe som gir en ekstra trygghet og forbedret kjøreopplevelse ved oppbremsing. Tilhengerbremsen (påløpsbrems) vil aktiveres i det bilen bremser, og vil hjelpe til med nedbremsing og gi en kortere bremselengde. Tilhenger med brems er også utstyrt med en håndbrems som gjør at av- og påkobling av tilhenger til bil kan gjøres mer kontrollert, spesielt om vekten på tilhenger er høy. Brukes tilhenger over avstander, på veier med høy fart og ofte med tung last,  er det anbefalt å velge en tilhenger med brems. 

Hjulskjerm

Hjulskjerm

Hjulskjerm i stål som ar en kraftig innfesting som gjør at skjerm kan benyttes som stigetrinn

Tipp

Tipp

Tipphenger som er utstyrt med skrutipp slik at du kan sveive opp og ned tipp. To kraftige justerbare eksenterlåser med god passform til understellet sikrer at lasteplanet holdes stabilt under kjøring. Disse åpnes og tilhenger kan tippes ved hjelp av sveiv påmontert front av tilhenger. Tipphengsel på Tipphenger PRO består av 5mm plater som er festet på rammevange og V-drag. Sammenføyningene mellom disse platene består av stålhylse med veggtykkelse på 5mm, og en massiv bolt med diameter på 25mm som gjør dette svært solid. 

Karmer

Karmer

Denne modellen leveres med nedfellbar for- og bakkarm. Alle karmer har en dyp profil på 35mm for å gi størst mulig stivhet og styrke. I tillegg er hjørnestolper knekt så de følger profilen til sidekarm. Dette sammen med høy plattetykkelse gjør at en får stor styrke der den trenger det meste. Våre tipphengere er utstyrt med forsterket bakkarm for påkjøring av maskiner og utstyr. Karmen har en ekstra stålplate montert, solide hengsler med bakkestøtte og i tillegg er karm vinklet slik at den ikke kommer over bunn i tilhenger når karm er lagt ned. For enklere rengjøring av tilhenger har karm foran en tett profil nede mot bunnplaten for å unnga at det samler seg smuss og skitt. 

Forsterkning på lysbrett

Forsterkning på lysbrett

Under lysbrett er dette forsterket med to u-profiler som forhindrer deformasjon av lysbrett ved påkjøring av maskiner og forhindrer da også risiko for at baklykter blir skadet.   

Nesehjul

Nesehjul

Tilhenger er utstyrt med nesehjul som forenkler av- og påkobling av tilhenger. 

13 pol støpsel

13 pol støpsel

Leveres med 13 polet støpsel, som gjør at tilhenger er utstyrt med både tåkelys og ryggelys. For å få utnyttet disse lysene, betinger det 13 polet kontakt på bil.

7 års garanti

7 års garanti

Når du kjøper tilhenger hos en av våre Tysse forhandlere skal du være trygg! Melder du inn din tilhenger vil du få totalt 7års garanti på din tilhengere. Dette innebærer at reklamasjonsrett varer i to år utover normal reklamasjonstid etter forbrukerkjøpsloven. Vilkår og retningslinjer for bruk av garantien leser du mer om her.

Gjelder forbrukerkjøp av Tysse tilhenger kjøpt etter 01.01.2024. Må meldes inn senest 6 måneder etter  kjøpsdato. 

Understell

Understell

Understell består av høye, solide profiler. Profiler er knekt som en C profi l oppe og nede, og er bygget med 2,5mm platetykkelse. Sertifisert materialkvalitet YP355, og med strenge toleransekrav. Innfestingen mellom drag og kasse er viktig i kraftoverføring mellom bil og tilhenger. Akselbrakettene er lave for å unngå store momenter på rammevangene, noe som kan medføre deformasjon. Alle våre modeller leveres med galvaniserte akslinger.

Bildet viser modellen 6301. 

Rustfrie bremsewirer

Rustfrie bremsewirer

Leveres med rustfrie bremsewirer som gir økt levetid og mindre vedlikeholdskostnader

Hengsler

Hengsler

Solide hengsler med spor for enkel montering av karm. Karmen legges enkelt ned i et spor, før den føres til siden og karmen monteres enkelt på plass. Det er også en sikring i hengsel som gjør at karm kun kan fjernes når den ligger 90 grader ut fra tilhenger. Innebygd i hengsel er også krok for strikk tilpasset tilhengernett eller presenning.

LED Markeringslykt

LED Markeringslykt

Varehengere med utvendige hjul på kasse har påmontert LED markeringslys i front.  

Hjulskjerm med skvettlapp

Hjulskjerm med skvettlapp

For å forhindre steinsprut og slitasje er alle våre tilhengere utstyrt med skvettlapp påmontert hjulskjerm . Våre varehengere med utepåliggende hjul leveres med to typer hjulskjerm. Varehenger Fritid har plastskjerm og Varehenger PRO leveres med stålskjerm

Støpselholder

Støpselholder

Unngå unødvendig slitasje på støpsel til lyskabelen. Plasser den i støpselholderen som er montert på draget på våre hengere.