Tilhenger 6050 750kg

6050B00

Kanskje Norges beste kjøp i denne prisklassen! Fritidshenger 6050  har vært gjennom Tysse sitt tøffe testmiljø og scorer høyt på sikkerhet og slitestyrke

kr11 490,00
Bruksområde
Fritid
Tillatt totalvekt (kg)
750 kg
Nyttelast
620 kg
Egenvekt
130 kg
Kassemål
203x115x35 cm
Bremser
Nei
Hjul
10" hjul
Total utvendig lengde
338 cm
Total utvendig bredde
154 cm
Total utvendig høyde
86 cm
Utenpåliggende hjul
Ja
Akslinger
1 Aksel
Demping
Torsjon
Understell
Skrudd ramme
Type tipp
Ingen tipp
Nedfellbare karmer
Bak
Lastehøyde
51 cm
Ingen butikk valgt

Velg butikk for lagerstatus

Produktbeskrivelse

Tysse sin minste fritidshenger 6050 passer gjerne for deg som har begrenset med lagringsplass, eller for deg som trenger en enkel tilhenger til lett hagebruk.  Tilhengeren er utstyr med langt v-drag som gjør rygging mer kontrollert og oversiktlig. Den har solide surrefester som hver enkelt tåler 400kg i belastning når du sikrer lasten korrekt. I likhet med andre fritidshengere leveres den med 35cm høye karmer, hvor bakkarm kan legges ned. Tilhengeren er utstyrt med 10" hjul. 

Brukerfordeler

13 pol støpsel

13 pol støpsel

Leveres med 13 polet støpsel, som gjør at tilhenger er utstyrt med både tåkelys og ryggelys. For å få utnyttet disse lysene, betinger det 13 polet kontakt på bil.

7 års garanti

7 års garanti

Når du kjøper tilhenger hos en av våre Tysse forhandlere skal du være trygg! Melder du inn din tilhenger vil du få totalt 7års garanti på din tilhengere. Dette innebærer at reklamasjonsrett varer i to år utover normal reklamasjonstid etter forbrukerkjøpsloven. Vilkår og retningslinjer for bruk av garantien leser du mer om her.

Gjelder forbrukerkjøp av Tysse tilhenger kjøpt etter 01.01.2024. Må meldes inn senest 6 måneder etter  kjøpsdato. 

Langt drag for enkel betjening

Langt drag for enkel betjening

V-drag for stabil kjøring. Lengde på draget er ca 130cm som gir god oversikt ved rygging. 

Med eller uten brems

Med eller uten brems

Denne modellen leveres uten brems, og er ideell til de som kjører småturer og ikke har behov for høy totalvekt. Tilhengere uten brems har begrenset totalvekt til 750kg.  Tilhenger uten brems kan kjøre i fartsgrense opptil 80 km/t. Sjekk vognkortet på din bil hva den kan trekke uten brems. Vær obs at oppgitt vekt i vognkort er aktuell vekt, dvs at du uansett kan kjøre en tilhenger som har totalvekt 750kg så lenge aktuell vekt (egenvekt + last) ikke overstiger det bilen kan trekke.  

Bunnplate av finsk kvalitetsfinèr

Bunnplate av finsk kvalitetsfinèr

12mm bunnplate av høy kvalitet med sklisikker overflate. Finsk kvalitestsfinèr med overflate av tett film, og er ikke perforert som wiremønstrede plater. Denne type plater tåler mye fukt og er også kantforseglet. Nagler og skruer vil holde bedre over tid i finèrplate som har høy kvalitet (hengsler, surrefester, innfesting av plate)

Karmer

Karmer

Denne modellen leveres med nedfellbar bakkarm og 35cm karmhøyde som gir stort volum selv på vår minste modell.  Alle karmer har en dyp profil på 31mm for å gi størst mulig stivhet og styrke. I tillegg er hjørnestolper knekt så de følger profilen til sidekarm. Dette sammen med høy platetykkelse (1,25mm) gjør at en får stor styrke der en trenger det mest. På for- og bakkarm er det en tett profil som gjør rengjøring av tilhenger enklere. 

Tar lastsikring på alvor

Tar lastsikring på alvor

Surrefester i bunn på tilhenger, som er montert med innfesting i finèr og i sidekarm.  Ved at den blir festet i sidekarmen i stål, gjør at den da får en bedre innfesting enn om den kun var festet i finèr. Surrefester og innfesting er sertifisert og godkjent for 400kg pr feste. Husk å bruke sertifiserte godkjente jekkestropper. Tysse selger dette som ekstrautstyr dimensjonert for bruk i tilhengere

Støpselholder

Støpselholder

Unngå unødvendig slitasje på støpsel til lyskabelen. Plasser den i støpselholderen som er montert på draget på våre hengere. 

Miljøbilder

Miljøbilder

Tilhenger 6050 750kg
Tilhenger 6050 750kg