Båthenger vannscooter 6018 750kg

6018B00

Brukervennlighet og trafikksikkerhet står høyt i fokus når du velger Tysse vannscooterhenger 6018. 

kr18 990,00
Bruksområde
Fritid
Tillatt totalvekt (kg)
750 kg
Nyttelast
570 kg
Egenvekt
180 kg
Båtlengde
0 ft
Bremser
Nei
Hjul
13" Helårsdekk
Total utvendig lengde
415 cm
Total utvendig bredde
160 cm
Total utvendig høyde
0 cm
Utenpåliggende hjul
Nei
Akslinger
1 Aksel
Demping
Torsjon
Understell
Skrudd ramme
Selvjusterende vugge
Nei
Bruksområde båt
Vannscooter
Ingen butikk valgt

Velg butikk for lagerstatus

Produktbeskrivelse

Vannscooteren din er dyrebar, det er også du og dine medtrafikanter. Derfor er det lagt stor vekt på at du får festet vannscooteren din forsvarlig. Med en rekke nøye plasserte surrefester stropper du fast vannscooteren til tilhengere og kjører trygt på motorveier og svingete landeveier. Tilhengere uten brems kan kjøre i 80km/t der fartsgrensen tillater dette. Tysse 6018 Vannscooterhenger er utviklet med en ekstra kraftig v-formet baugstøtte som gir ekstra stabilitet og sikrer deg forsvarlig ved oppbremsinger. I tillegg til de nevnte sikkerhetstiltakene justere du enkelt scooteren på plass uten behov for ekstra verktøy. Ved hjelp av to spesialutviklede hvileskinner setter du deg på scooteren og kjører den enkelt ut i vannet ettar at du har rygget hengeren ned mot vannkanten. Tilsvarende kjører du den like enkelt på igjen når du er ferdig å kose deg på bølgene. For å sikre at scooteren ikke blir skadet ved sjøsetting har hengeren en kjølrull som gjør at vannscooteren glir skånsomt av og på. Denne kjølrullen kan justeres i høyde. Utover dette har hengeren selvfølgelig vinsj og materialvalg av ypperste kvalitet. 

Brukerfordeler

Utsvingbare lysbrett

Utsvingbare lysbrett

Ved sjøsetting og opptrekk svinges lysbrettene enkelt ut til siden og fremover, og er montert slik at de vil ha god avstand både sjøvann og båtens skrog. Denne løsningen  beskytter lyssystemet og en slipper å demontere lysbrettene, og det er heller ikke behov å løsne lyskabel eller koble fra strøm. 

Hjulskjerm

Hjulskjerm

Hjulskjerm i plast gir ingen skarpe kanter som båt kan ta skade av. 

Med eller uten brems

Med eller uten brems

Denne modellen leveres uten brems og er ideell for korte turer med mindre behov for høy totalvekt. Tilhengere uten brems har en maksimal totalvekt på 750 kg og kan kjøres i hastigheter opptil 80 km/t. Sjekk vognkortet på bilen din for å se hvor mye den kan trekke uten brems. Vær oppmerksom på at vekten som er oppgitt i vognkortet er den aktuelle vekten (egenvekt + last), noe som betyr at du kan kjøre en tilhenger med en totalvekt på 750 kg så lenge den aktuelle vekten ikke overstiger det bilen kan trekke.

13 pol støpsel

13 pol støpsel

Leveres med 13 polet støpsel, som gjør at tilhenger er utstyrt med både tåkelys og ryggelys. For å få utnyttet disse lysene, betinger det 13 polet kontakt på bil.

Glideskinner

Glideskinner

Tysse Vannscooterhenger leveres med justerbare glideskinner i høyde og bredde, foran og bak. Justering gjøres uten behov for verktøy og gir enkel tilpassing til din vannscooter

Baugstøtte

Baugstøtte

Dobbel baugstøtte som gir god støtte for vannscooter, og kan justeres i høyde uten bruk av verktøy. To solide v-blokker gjør at scooter får optimal støtte mot baug.

Vinsj Goliath Tr7

Vinsj Goliath Tr7

Smart og trygg båthengervinsj fra Goliath. Utstyrt med sikkerhetsmekanisme som forhindrer at vannscooter siger utkontrollert av tilhenger. Slipper du sveivehåndtak vil vinsjen stoppe! Avtagbar sveiv og med 6meter båndlengde.

Justerbar kjølrulle

Justerbar kjølrulle

For enkel påkjøring av scooter er det montert kjølrulle på bakre travers. Kjølrull kan høydejusteres og tilpasses scooter.

Utsvingbare lysbrett

Utsvingbare lysbrett

Utsvingbare lysbrett. For å forhindre at lyssystem kommer i kontakt med vann, svinges disse lett til siden ved sjøsetting. Med denne patenten slipper en å løsne og ta av hele lysbrettet.

7 års garanti

7 års garanti

Når du kjøper tilhenger hos en av våre Tysse forhandlere skal du være trygg! Melder du inn din tilhenger vil du få totalt 7års garanti på din tilhengere. Dette innebærer at reklamasjonsrett varer i to år utover normal reklamasjonstid etter forbrukerkjøpsloven. Vilkår og retningslinjer for bruk av garantien leser du mer om her.

Gjelder forbrukerkjøp av Tysse tilhenger kjøpt etter 01.01.2024. Må meldes inn senest 6 måneder etter  kjøpsdato. 

Nesehjul

Nesehjul

Tilhenger er utstyrt med nesehjul som forenkler av- og påkobling av tilhenger. 

Støpselholder

Støpselholder

Unngå unødvendig slitasje på støpsel til lyskabelen. Plasser den i støpselholderen som er montert på draget på våre hengere. 

Miljøbilder

Miljøbilder

Båthenger vannscooter 6018 750kg
Båthenger vannscooter 6018 750kg
Båthenger vannscooter 6018 750kg
Båthenger vannscooter 6018 750kg
Båthenger vannscooter 6018 750kg