Varehenger PRO+ 6424 NF 3500Kg

6424V21

Varehenger PRO+ er bygd for ekstra røff og profesjonell bruk. Konstruert for påkjøring og transport av minimaskiner.  Nyttelast på hele 2843kg!

kr83 900,00
Bruksområde
Pro+
Tillatt totalvekt (kg)
3500 kg
Nyttelast
2843 kg
Egenvekt
657 kg
Kassemål
320x180x35 cm
Bremser
Ja
Hjul
13" Helårsdekk
Total utvendig lengde
487 cm
Total utvendig bredde
187 cm
Total utvendig høyde
103 cm
Utenpåliggende hjul
Nei
Akslinger
2 Aksel
Demping
Torsjon
Understell
Skrudd ramme
Type tipp
Ingen tipp
Nedfellbare karmer
Sider/Foran/Bak
Lastehøyde
68 cm
Denne varen må bestilles hos forhandler

Produktbeskrivelse

PRO+ utgaven av Tysse sine varehengere skiller seg ut fra PRO modellene med at understell er ytterligere forsterket, den tåler høyere punktbelastninger og har forsterkninger som muliggjør påkjøring av tyngre maskiner. Tilhengeren har også tilrettelagt med eget rom under henger for plassering av oppkjøringsskinner. Modellene leveres med totalvekt 2600kg eller 3500kg. I tillegg at PRO+ modellene er ekstra forsterket, leveres disse modellene med elegante aluminiumskarmer. Svært enkel betjening av karmlåser, avtagbare hjørnestolper og lette karmer med solide hengsler gjør at disse er svært enkle å håndtere. Varhenger PRO+ leveres med stålplate i bunn som er montert oppå finèrplate. Dette gir ekstra styrke og holdbarhet for tilhengeren over lang tid. Standard på PRO+ er også LED-Lys som i tillegg til å gi den et røffere utseende, også har sine fordeler med at det er et vanntett system. Dette gir lengre levetid og er samtidig mindre energikrevende. Solide surrefester forankret i stålskinne gir også svært god mulighet for god sikring av last. Hvert surrefester er testet og godkjent for 600kg.

Brukerfordeler

Tar lastsikring på alvor

Tar lastsikring på alvor

Stålskinner med nedfelte, kraftige surreringer. Surreringer oppå finerplate eller i sidekarmer er i veien ved lasting og lossing, eller når en spar sand. Våre surrefester er naglet til en stålplate, noe som gir en mye bedre forankring enn når de festes i finèr. Hvert surrefeste er godkjent for 600kg. Husk å bruke CE-merket lastestropper, for din egen og alle dine medtrafikanters sikkerhet

Avtagbare hjørnestolper

Avtagbare hjørnestolper

Solid innfesting av karmer uten bruk av ekstra sidestøtter. Med avtakbare hjørnestolper kan du fjerne alle karmer og få slett plan.

Forsterket bunn

Forsterket bunn

Leveres standard med 1,5mm galvanisert stålplate oppå 12mm finèr. Dette forsterker og forlenger levetiden av bunnplate i tilhenger

Led Lykter

Led Lykter

Alle lykter på tilhenger er LED-lykter som er helt vanntette som forhindrer vanninntrenging som kan føre til dårlig kontakt og korrosjonsskader. Derfor har disse lengre levetid og du slipper å tenke på vedlikeholdskostnader på lyktene.   

13 pol støpsel

13 pol støpsel

Leveres med 13 polet støpsel, som gjør at tilhenger er utstyrt med både tåkelys og ryggelys. For å få utnyttet disse lysene, betinger det 13 polet kontakt på bil

Oppbevaring av oppkjøringsskinner

Oppbevaring av oppkjøringsskinner

Varehenger PRO+ er utstyrt med kassetter for oppbevaring av oppkjøringsskinner. Disse er plassert under tilhenger, og skinnene plasseres inn i kassetene bakfra. Låses med en skyvebolt for at de holdes på plass under transport. 

Forsterket understell

Forsterket understell

Konstruert for transport av minimaskiner og tåler dermed punktbelastning ned påkjøring av slike maskiner og utstyr. Oppkjøringsskinner og bakkestøtter er tilgjengelig som ekstrautstyr til denne modellen. 

Aluminiumskarmer

Aluminiumskarmer

35cm nedfellbare og avtagbare aluminiumkarmer. Karmer låses mot avtagbare hjørnestolper. Karmålser er innfelte og gir en svært enkel betjening.  

Karmlåser

Karmlåser

Elegant låsing av karm ved hjelp av karmlåser innfelt i endebeslag av aluminium. Enkel håndtering og mindre fare for klemskader. 

Miljøbilder

Miljøbilder

Varehenger PRO+ 6424 NF 3500Kg
Varehenger PRO+ 6424 NF 3500Kg
Varehenger PRO+ 6424 NF 3500Kg
Varehenger PRO+ 6424 NF 3500Kg
Varehenger PRO+ 6424 NF 3500Kg
Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks funksjonalitet, statistikk og markedsføring