Tilhenger 6301 NFH 50 2000Kg

6301N14

Oppdag vår populære bestselger, allroundhengeren Tysse 6301, som med ekstra høye karmer, smarte løsninger og robust design er det perfekte valget for både gjør-det-selv-prosjekter og fritidsaktiviteter.

kr36 990,00
Bruksområde
Pro
Tillatt totalvekt (kg)
2000 kg
Nyttelast
1616 kg
Egenvekt
384 kg
Kassemål
250x150x50 cm
Bremser
Ja
Hjul
13" Helårsdekk
Total utvendig lengde
410 cm
Total utvendig bredde
160 cm
Total utvendig høyde
119 cm
Utenpåliggende hjul
Nei
Akslinger
2 Aksel
Demping
Torsjon
Understell
Skrudd ramme
Type tipp
Ingen tipp
Nedfellbare karmer
Sider/Foran/Bak
Lastehøyde
69 cm
Ingen butikk valgt

Velg butikk for lagerstatus

Produktbeskrivelse

Oppdag Tysse 6301, en tilhenger som kombinerer brukervennlighet og robust design med smarte løsninger som gjør jobben enklere og mer effektivt. Hvem har ikke opplevd frustrasjonen med å prøve å treffe alle hengslene når karmen skal settes på igjen? Med våre tilhengere med nedfellbare sider er dette ikke lenger et problem. De solide, egendesignede hengslene i rustfritt materiale har et spor som gjør det enkelt å sette på karmen. Du legger bare karmen ned i sporet og fører den på plass. Så enkelt, så genialt.

Karmene på 6301-modellen har fått et stilfullt oppgradert design, utstyrt med avtagbare hjørnestolper og elegante, innfelte karmlåser. For å åpne karmen vipper du ut det integrerte håndtaket i endebeslaget. Alle karmer kan åpnes helt uavhengig av hverandre, da de er låst mot en hjørnestolpe. Hjørnestolpene låser hver karm slik at de kan legges ned eller fjernes uavhengig av hverandre, og de kan også fjernes helt for å få et flatt lasteplan. For å forhindre utilsiktet tap av karmen, er det en lås på hengselet som sikrer at karmen kun kan tas av når den står vannrett ut fra tilhengeren. Innfelte karmlåser gir enkel og trygg lukking av karmene.

Modellen er også utstyrt med surreskinner foran, bak og langsgående for optimal sikring av lasten. Hvert surrefeste er godkjent for 600 kg. Husk å bruke CE-merkede lastestropper for din egen sikkerhet og for alle dine medtrafikanter. Med nedfellbare sidekarmer og en nyttelast på opptil 1616 kilo, gir denne tilhengeren mye funksjonalitet og fleksibilitet. Merk at denne tilhengeren krever førerkortklasse BE.

Et bredt utvalg av ekstrautstyr er tilgjengelig for 6301. For gjør-det-selv-prosjekter er nettinggrinden på 90 cm ideell for transport av kvister og større gjenstander. Trenger du tilhengeren til fritidsaktiviteter? Velg et flatt lokk i aluminium med takrails, slik at du kan fylle hengeren og laste ting oppå lokket i tillegg.

Tysse 6301 gir deg mye funksjonalitet og fleksibilitet for pengene, og er en solid investering for både gjør-det-selv-prosjekter og fritidsaktiviteter.

Brukerfordeler

50cm høye karmer

50cm høye karmer

På denne modellen kan alle 4 karmer legges ned og de er også avtagbare. Karmhøyde er 50cm som gir stort volum på lasteplanet. Alle karmer har en dyp profil på 35mm for å gi størst mulig stivhet og styrke. I tillegg er hjørnestolper knekt så de følger profilen til sidekarm. Dette sammen med høy plattetykkelse gjør at en får stor styrke der den trenger det meste. For enklere rengjøring av tilhenger har for- og bakkarm en tett profil nede mot bunnplaten for å unnga at det samler seg smuss og skitt. 

Karmlåser

Karmlåser

Elegant låsing av karm ved hjelp av karmlåser innfelt i endebeslag av aluminium. Enkel håndtering og mindre fare for klemskader. 

Avtagbare hjørnestolper

Avtagbare hjørnestolper

Karmer låses i avtagbare hjørnestolper som gjør tilhenger svært allsidig. Hver karm festes uavhengig av hverandre. En kan også fjerne alle karmer og hjørnestolper på tilhengeren.  

Langt drag for enkel betjening

Langt drag for enkel betjening

Langt V-drag (ca 150cm fra forkarm til kulekobling) som gjør rygging lettere og mer retningsstabil som igjen reduserer risiko for skade på bil. Langt drag gjør også at en lettere kan justere tyngdepunktet når en kjører med lang last. Det er også 3-punkts innfesting av dragprofiler ned mot ramme på hengeren. Dette sammen med solide tilpasset festebraketter gir dette god sikkerhet for å unngå vibrasjon og slitasje på punkt som blir utsatt for høy belastning under bruk.    

Brems

Brems

Denne modellen leveres med brems, noe som gir en ekstra trygghet og forbedret kjøreopplevelse ved oppbremsing. Tilhengerbremsen (påløpsbrems) vil aktiveres i det bilen bremser, og vil hjelpe til med nedbremsing og gi en kortere bremselengde. Tilhenger med brems er også utstyrt med en håndbrems som gjør at av- og påkobling av tilhenger til bil kan gjøres mer kontrollert, spesielt om vekten på tilhenger er høy. Brukes tilhenger over avstander, på veier med høy fart og ofte med tung last,  er det anbefalt å velge en tilhenger med brems. 

Nesehjul

Nesehjul

Tilhenger er utstyrt med nesehjul som forenkler av- og påkobling av tilhenger. 

13 pol støpsel

13 pol støpsel

Leveres med 13 polet støpsel, som gjør at tilhenger er utstyrt med både tåkelys og ryggelys. For å få utnyttet disse lysene, betinger det 13 polet kontakt på bil.

7 års garanti

7 års garanti

Når du kjøper tilhenger hos en av våre Tysse forhandlere skal du være trygg! Melder du inn din tilhenger vil du få totalt 7års garanti på din tilhengere. Dette innebærer at reklamasjonsrett varer i to år utover normal reklamasjonstid etter forbrukerkjøpsloven. Vilkår og retningslinjer for bruk av garantien leser du mer om her.

Gjelder forbrukerkjøp av Tysse tilhenger kjøpt etter 01.01.2024. Må meldes inn senest 6 måneder etter  kjøpsdato. 

Understell

Understell

Understell består av høye, solide profiler. Profiler er knekt som en C profi l oppe og nede, og er bygget med 2,5mm platetykkelse. Sertifisert materialkvalitet YP355, og med strenge toleransekrav. Innfestingen mellom drag og kasse er viktig i kraftoverføring mellom bil og tilhenger. Akselbrakettene er lave for å unngå store momenter på rammevangene, noe som kan medføre deformasjon. Alle våre modeller leveres med galvaniserte akslinger.

Bildet viser modellen 6301. 

Rustfrie bremsewirer

Rustfrie bremsewirer

Leveres med rustfrie bremsewirer som gir økt levetid og mindre vedlikeholdskostnader

Hengsler

Hengsler

Solide hengsler med spor for enkel montering av karm. Karmen legges enkelt ned i et spor, før den føres til siden og karmen monteres enkelt på plass. Det er også en sikring i hengsel som gjør at karm kun kan fjernes når den ligger 90 grader ut fra tilhenger. Innebygd i hengsel er også krok for strikk tilpasset tilhengernett eller presenning.

Hjulskjerm med skvettlapp

Hjulskjerm med skvettlapp

For å forhindre steinsprut og slitasje er alle våre tilhengere utstyrt med skvettlapp påmontert hjulskjerm . 

Støpselholder

Støpselholder

Unngå unødvendig slitasje på støpsel til lyskabelen. Plasser den i støpselholderen som er montert på draget på våre hengere. 

Tar lastsikring på alvor

Tar lastsikring på alvor

Velger du en Tysse varehenger PRO er du trygg på at mulighet for sikker og god lastsikring er ivaretatt.  Surrefester i bunn på tilhenger, som er montert i krafige surreskinner påde i lengderetning og foran/bak gjør at uansett hva som transporteres skal det være mulig å sikre lasten på en god måte. Surreskinnene er nedfelt, og vil dermed ikke komme i konflikt ved lasting og lossing av tilhenger. Selve surrefestene er naglet til en stålplate som gir en svært solid forankring og hvert surrefeste er testet og godkjent for 600kg. Husk å bruke sertifiserte godkjente jekkestropper for optimal sikring av last.  (bildet viser NFH-modell hvor alle 4 karmsider kan legges ned i tillegg)

Miljøbilder

Miljøbilder

Tilhenger 6301 NFH 50 2000Kg
Tilhenger 6301 NFH 50 2000Kg
Tilhenger 6301 NFH 50 2000Kg
Tilhenger 6301 NFH 50 2000Kg
Tilhenger 6301 NFH 50 2000Kg
Tilhenger 6301 NFH 50 2000Kg
Tilhenger 6301 NFH 50 2000Kg
Tilhenger 6301 NFH 50 2000Kg